Trillingen

  • #1

    Goedemiddag. Ik ben een jongen van 18 en heb al een jaar (misschien wel langer van trillingen). Het trilt letterlijk overal. Als ik mijn voet plat op de grond zet en langzaam omhoog buigt gaan mijn enkels trillen. Tenen krom, tenen trillen. Door m'n knieën buigen, knieen trilen. Voorover bukken, rug trilt. Handen uitstrekken, vingers trillen. Kaak trilt. Als ik mijn tong uitsteek trilt mijn tong. Als ik lach trillen mijn wangen. Als ik praar trillen mijn lippen. Wat is dit? Ik kan er niet meer tegen... heb ik een hersenziekte ofzo? Gaat dit ooit nog weg? Ik ben ervoor naar de huisarts geweest, die heeft mijn reflexen getest. Die deden het nog. Ze zei dat ze dit nog nooit eerder heeft gezien en heeft me doorverwezen naar een neuroloog... ook heb ik een bloedtest gedaan en slik nu een maand vitamine D. Maar waar kan het door komen en gaat het ooit nog over? Het belemmert me.

    Reageer
    #2

    Heb je veel last van stress/spanningen of angsten?

    Reageer
    #3

    Jawel en heb in corona tijd vooral veel op mijn kamer gezeten... maar is het echt mogelijk dat ik daardoor tril over mijn hele lichaam?

    Reageer
    #4
    Reageer
    #5

    Te weinig beweging en binnen zitten is slecht voor je en trouwens al die maatregelen. Beter eens goed voor jezelf zorgen, met volwaardige voeding en lichaamsbeweging, misschien dat je die moet opbouwen. Wat voeding betreft altijd etiketten lezen en kwalijke stoffen vermijden. Misschien een paar voedingssupplementen. Beste om advies te vragen. Vitamine D niet zonder magnesium erbij gebruiken.

    Reageer
    #6

    Kan het ataxie zijn? Of een andere hersenziekte? Ik moet maandag naar een neuroloog, wat zal er op zo'n eerste afspraak gebeuren? Alleen klachten bespreken of gelijk al scans maken?

    Reageer
    #7

    Het voelt alsof ik geen controle heb over mijn lichaam... de trillingen voelen meer als ongecontroleerde bewegingen die ik helemaal niet wil maken, deze bewegingen gebeuren alleen als ik zelf beweeg, niet in stilstand.

    Reageer
    #8

    En o ja, de klachten zijn erger wanneer ik net wakker ben

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik denk dat het toch vooral met stress/spanningen en angst te maken heeft.
    Scan's moeten worden ingepland...

    Reageer
Reageer op: Trillingen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief