Verergerde tinnitus?

  • #1

    Ik heb laatst mijn pc bij de computer opgehaald, hij was kapot. Nu ik de pc heb opgehaald, piept mijn pc een hele hoge toon, lijkt op een hondenfluitje alleen hoor je het wel. Nou heb ik de domme fout gemaakt dat ik was gaan gamen, 3 uur lang ofzo, en probeerde dat piepje te negeren. Toen ik naar bed ging galpte dat piepje door me oren, en nu twee dagen later heb ik dat piepje nog steeds in mijn oren. Ik had al tinnitus, maar nu is heel veel erger, voel nu ook druk op me oren, ogen en zijkanten van me hoofd, soms tintelingen over mijn hoofdhuid en mijn zicht is anders, kan minder goed focussen. Krijg er soms hoofdpijn van en soms licht misselijk. Dit is echt niet te doen zo. Gaat dit nog over? Is er iets wat ik kan doen?

    Reageer
    #2

    Moeilijk te zeggen helaas. Je zult het even moeten afwachten. En even kijken wat dat met de PC is...

    Reageer
    #3

    Denk dat het piepje van een kapotte condensator komt, of de voeding misschien ik weet het niet zeker. Maar dat is nu ff niet belangrijk, ik wordt knettergek van dat gepiep in mijn oren.

    Reageer
    #4

    Het was de derde dag beter, het ging beter.
    Toen ik na het werk ging hoorde ik iemand zagen een harde elektrische zaag, en toen ik thuis was had ik het piepje weer terug.

    Vanmorgen ging de wekker af, de piep lijkt nog erger te worden.

    Dokter vond geen infectie ook geen oorsmeer propje. Hij zegt als het over een maand niet weg is heb je grote kans dat het zo blijft.

    Is dat zo? En waarom is het als ik thuis dat ik veel erger last heb van het piepje? Me oren doen gewoon pijn, ik heb bijna alle stekkers losgetrokken WiFi uitgezet, etc.

    Had ook akkefietje met mijn buurmannen en laatst zag ik dat er iemand op mijn netwerk zat die er niet hoorde? Vraag me af of het 1 van hun is, want ik hoorde hem wel praten over een onderwerp waar ik naar keek en had een foto van mijn ontlasting gemaakt en bekeek het voor de dokter, en hoorde mijn buurman BAH zeggen, alsof hij de foto ook zag.

    Misschien beetje paranoia maar ik heb een beetje argwaan dat hun weten dat ik last van het piepje heb en dat hun het erger maken door bepaalde apparaten aan te zetten ofzo. Bijvoorbeeld een rattenverjager die geven ook een hoge frequentie of iets anders. Weten jullie waarom de piep in me eigen thuis zoveel erger is? Wat kan het zijn, ik wil me oren en mezelf rust geven maar dat is moeilijk lijkt Zo op deze manier in mijn huis. Ik wordt echt knettergek van dat piepje het is echt niet te doen zo. 😞

    En verder nog manieren om er potentieel vanaf te komen? Zeg maar wat ik pak alles aan om het te verhelpen.

    Reageer
    #5

    Trouwens toen ik thuis was van het werk kreeg ik dat piepje was weer terug, niet onderweg naar huis of op het werk met die zaag. Ligt het dan aan de zaag of bepaalde frequentie in of rondom mijn huis?

    Reageer
    #6

    Ik heb vannacht bij me tante geslapen, om te kijke of het hier beter is. Over het algemeen heb ik hier minder last. Maar hier wordt het soms ook erger, alleen werd ik vannacht wakker door de kat die ook op de badkamer deur zat te klauwen met zijn poten om dat hij naar buiten wou denk ik. Dus de deur ging beetje op en neer hij was dicht maar licht los in de scharnieren. Toen ik wakker werd was de piep erger en hoor ik ook minder nu, hoe kan dat? Echt ik wordt hier zo ontmoedigd van. Heeft iemand aub een antwoord? Zo hard is dat geluid toch niet van de deur dat dat het erger maakt. Piep lijkt nu weer iets minder maar kan ook omdat ik omgeving geluiden hoor.

    Reageer
    #7

    tinnitus kan op zich allerlei oorzaken hebben. Stress, tekorten aan voedingsstoffen, lichte scheefstand van de atlas, straling, zoals van computer, electrische wekker en wifi en allerlei draadloze apparatuur.
    Op alternatief vlak zijn er allerlei testmethoden, zoals kinesiologie en electro-acupunctuur, waarmee iemand kan uittesten waar het euvel hem in zit. Kan natuurlijk verergerd worden door externe factoren.
    Denk ook aan het belang van aarden. Dus liefst met blote voetjes op de aarde lopen. Wat slapen betreft altijd kiezen voor een bed en matras zonder metalen erin. En kijken of je wat aan die computer kan doen of een andere computer.

    Reageer
    #8

    Ik heb bijna alles losgetrokken, WiFi eruit internet eraf, gebruik alleen mijn eigen mobiele 4g data nu. Modem losgetrokken, tv, laptop in een aparte kamer neergezet. Maar als ik bij mijn tante ben, die alles nog heeft aangesloten, daar heb ik minder last. Hoe kan dat nou?!

    Ik heb wel een ijzeren latten bodem, moet ik die weghalen en gewoon op een matras slapen op de grond? Ik heb echt het idee dat 1. An mijn gestoorde buren mij saboteren, ik weet dat ik zelf ook gestoord klink maar ik heb meerdere akkefietjes met ze gehad en ik zag recentelijk dat er iemand op mijn netwerk zat die ik niet kende. Wachtwoord veranderd en weg was het onbekende apparaat. Later hoorde ik de buurman boos worden, en hoorde hem ook zeggen BAH toen ik een foto van mijn ontlasting bekeek en had gemaakt. En nog wat andere dingen die ik had opgezocht waar hij over praatte, dat hoor ik, gehorige huizen. Hoe kom ik daar ooit achter, beetje raar als ik bij ze aanbel en dat vraag.

    Wat ik gewoon niet snap is dat bij mijn tante ik er minder last van heb. Zij woont in een normaal huis, ik woon in een portiek huis, bovenwoning. Kan de metalen trappen leuning de piep erger maken? Of waar kan het aan liggen? Ik snap er echt geen hol meer van en ben gewoon bang om thuis te zijn. Ben de meeste tijd buiten aan het rond lopen en zitten, en slaap laatste 2 dagen bij me tante, maar dat kan ook niet zo blijven, binnenkort kan ik daar niet meer slapen.

    Toen ik twee dagen bij me tante sliep, had ik wel last van maar leek het minder als ik mezelf afleidde met muziek of op YouTube video’s kijken bijvoorbeeld of tv kijken. Maar nu ik een paar uurtjes thuis ben geweest lijkt de piep weer erger, ook al leid ik mezelf af, en nu ben ik buiten en hoor de piep erger dan vanmiddag. Wordt echt wanhopig heb de neiging om bij ze aan te bellen en ze er op aan te spreken, of se politie te Belle. Ofzo ik ben ten einde raad. Wordt er gewoon boos van, agressief van, de gedachte dat iemand het potentieel expres doet door een apparaat aan te zetten dat tinnitus erger maakt. Is er iets wat ik kan doen om potentieel de malisieuze intenties te mitigeren? Ik weet dat ik gestoord klink maar ik ben niet verbaasd als hun dat zouden doen, het zijn echt hele minne kleinzielige mensen mijn buren. Als ik niet meer bij mijn tante kan slapen slaap ik wel buiten dan, heb geen keus, ik wil de tinnitus weghebben als ik thuis ben is al de progressie die ik heb gemaakt weer weg lijkt het.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Als ik thuis ben heb ik ook meer druk op me oren en pijnlijke oren, en ook druk op me ogen en zie ik wat waziger.

    Reageer
    #10

    " Maar als ik bij mijn tante ben, die alles nog heeft aangesloten, daar heb ik minder last. Hoe kan dat nou?!" Omdat het niet aan de WIFI ligt en ook niet aan apparaten. Wat er wel veel invloed op kan hebben is stress... en blijkbaar heb je die in je eigen woning

    Reageer
    #12

    Als ik bij de deur van mijn buurman luister hoor ik wel een piep, piep zit in mijn rechter oor en luisterde met mijn linker oor. Kan ik er verder nog iets
    Aan doen zodat ik daar geen last van heb? Hoofdbescherming helpt
    Ook niet, geluid en de druk die ik voel op me oren en hoofd + ogen merk ik
    Nog steeds. Moet ik de woningbouw bellen of de politie bellen ofzo om te kijken waar de piep vandaan komt en of het is op te lossen? Of wie kan ik inhuren om eventueel bepaalde geluiden te meten om te kijken waar het vandaan komt? Begin echt wanhopig te worden.

    Reageer
    #13

    En ik heb niet meer stress in me eigen woning dan bij mijn tantes huis. Had best een relaxte mindset toen ik thuis was, alleen na een half uurtje werd de piep en de druk erger in me hoofd.

    Kan het komen door mijn portiek met ijzeren of metalen leuningen en frame? En raar dat ik een piep hoor bij de woning van mijn buurman.

    Reageer
    #14

    Natuurlijk heb je meer stress in je eigen woning als je zo geobsedeerd bent en bij de deur van de buren gaat luisteren en denkt dat kwade dingen met je voor hebben. Misschien is het goed om eens met een [psycholoog te gaan praten.

    Reageer
    #15

    Ik ben in 2 jaar tijd ongeveer de helft van mijn gehoor kwijtgeraakt. Ik ben overgevoelig voor "straling" van de draadloze communicatievelden. Ik heb tinnitus zolang er Smartphones(de modernste dingen) met de antenne naar mijn huis zijn gericht(dus gewoon neergelegd met antenne naar mij toe) Ik hoor dan enorm hoge frequenties, houden deze langdurig aan dan krijg ik last van oorpijn, een soort verdikking binnenin, en na een hele dag(soms ook nacht) dan is mijn gehoor merkbaar minder.

    Het is een hel, en dit is een compleet nieuw fenomeen buiten de gevoeligheid voor de draadloze velden. Mijn moeder is ook grotendeels haar gehoor kwijt(ook in deze laatste paar jaar), het is vooral het linkeroor dat dramatisch verslechterd.

    Ik heb zelf vrijwel nooit iets aan wat geluid produceert dus het ligt niet aan wat ik gebruik. Ik heb er met mijn buren over gehad en die zijn zo aardig om 's nachts de telefoon niet gericht naar mij neer te leggen. Maar goed overdag of 's avonds kun je mensen niet verbieden om op hun telefoon te zitten, dat is iets voor wanneer er echt onderzoek gedaan gaat worden als half Nederland met gehoorschade kampt.

    Ik snap je frustratie helemaal. Het is om gek van te worden. Het enige wat een beetje helpt bij mij zijn afschermingsmaterialen. Met een hele hoge demping. Pas bij 5 lagen dempt het het hoge geluid pas goed.

    Kijk ik snap persoonlijk niet hoe dit mogelijk is, het overkomt je en je probeert te achterhalen waar het door komt. Bij mij viel het kwartje pas maanden later en had er vooral 's nachts veel last van, zo rond middernacht tot de vroege ochtend. Op een gegeven moment leek het dus samen te komen met wanneer de buren naar bed gingen en weer wakker werden en het mobieltje oppakte. Een buurman van 3 huizen verder van mijn moeder opperde dat het aan nieuwe telefoonladers zou kunnen liggen(ook hij is gevoelig) en dat het op het hele stroomnet invloed heeft. Ik weet wel dat Smartphone immens sterkere straling uitzenden vergeleken met een aantal jaar terug.

    Je word bestookt lijkt het, maar in werkelijkheid doen de mensen niks verkeerds. Die weten allemaal niet wat het doet, en de meesten voelen het ook niet. Magnesium supplementen(goede) zou je wat kunnen helpen met de tinnitus. Verder helpt afscherming mij heel veel, ook om het geluid te dempen.

    Maar om het echt wat minder te krijgen zou je aan je buren kunnen vragen of zij wellicht de telefoons 's nachts ergens anders heen willen richten. Of schrijf desnoods op wanneer het heel heftig is. Ook zou er wat in je Pc hoog geluid kunnen geven zoals je aangaf, gaat het weg zodra je hem uitzet?

    Verder heb je ook nog resonantie door zendmasten die in de buurt zouden kunnen staan en bepaalde signalen kunnen versterken. Het is super complex allemaal. Dhr van Rongen adviseur van de Gezondheidsraad gaf aan in een mailtje naar mij dat er geen geld is voor onderzoek, dus men is op zichzelf aangewezen.

    Reageer
Reageer op: Verergerde tinnitus?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief