MRI hersenen gevoelsverlies linkerbeen, arm en wang

  • #1

    Gisteren een MRI van de hersenen genomen na aanleiding van soms kracht en gevoelverlies linker arm en been en tintelingen en gevoelsverlies linkerwang. Iemand een idee wat dit kan zijn? Ze hadden eerst gezegd dat ik misschien moest blijven aan de hand van de scan, maar ik mocht naar huis. Als er echt iets ernstigs te zien zou zijn zoals een hersentumor hadden ze mij niet laten gaan denk ik dan??

    Reageer
    #2

    Hey,

    Dan zou je idd met spoed opgenomen zijn als het iets was waar direct wat aan gedaan zou moeten worden. Ik heb dat met een dubbele hernia gehad waardoor ik uitval had. Ik lag nog in de mri toen werd er al een neuroloog gebeld om mee te kijken. En na de mri ben ik gelijk opgenomen in afwachting van een operatie.

     

     

    Reageer
    #3

    Heb je een mri van de hersenen gehad of van je rug? Hopelijk valt het nu allemaal wat mee na de operatie?

    Reageer
    #4

    Alleen van mijn rug, daar hadden ze het probleem al gelijk gezien. En na de operatie is het zeker weer een heel stuk beter,gelukkig!

    Reageer
Reageer op: MRI hersenen gevoelsverlies linkerbeen, arm en wang


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief