Zwaar gevoel in hoofd en koude tintelingen bovenkant hoofd

  • #1

    Ik heb al enkele weken een zwaar gevoel in mijn hoofd, mijn hoofd voelt heel zwaar aan. Alsof er gewicht in/op zit. Verder voel ik nu ook koude tintelingen aan de bovenkant van het hoofd. De klachten heb ik zodra is wakker wordt in de morgen, eind van de dag voelt het hoofd zwaarder aan dan in de ochtend. Soms voelt het alsof alles in de kronkels gaat in mijn hoofd. Het begon een keer met zwaar hoofdpijn. En ik had ook last van een soort stijve nek. Daarnaast lijkt het alsof 1 oor dichtknijp.

    Ik ben eind februari naar een KNO arts geweest, die zei dat het oor goed was. Toen had ik het gevoel van zwaar hebben van het hoofd, heel weinig (kreeg dat af en toe). Nu word ik ermee wakker. Bij het slapen voel ik het niet.

    Heb begin mei een MRI van het hoofd laten maken, dat was ook goed. Er volgt een telefonisch consult van de Neuroloog binnenkort.

    Het gevoel is heel raar, vooral dat van het zwaar zijn van het hoofd.

    Herkent iemand dit? Ik ben 49 jaar. Alvast bedankt.

     

    Reageer
    #2

    Je hebt eerder ook een topic gehad omdat je je zorgen maakte over je bloedwaarden. Heb je vaker angsten voor ernstige aandoeningen of ziekten?

    Reageer
    #3

    Nee, niet echt. Kan dat dan zoveel invloed hebben op het hoofd? Ik moet nu een mri maken van mijn nek en rug. Vanaf dec/ jan had ik last van een stijve nek.

     

     

    Reageer
    #4

    Angsten en spanningen kunnen daar zeker invloed op hebben

    Reageer
    #5

    Ik herken het, zodra ik wakker word voel ik een zwaar drukkend gevoel aan 1 kant van mijn hoofd, bovenop mn hoofd, bij mijn slapen, maar ook onder en boven mijn oog, het voelt ook vaak koud in mn hoofd, ik had het een aantal maanden geleden, huisarts stuurde me door naar de neuroloog, maar het was hoofdpijn zei hij, niets ernstigs, op een ochtend was het weg en bleef het een tijdje weg, nu is het weer terug. Weet niet waar het vandaan komt, ben wel bekend met aura's..

    Reageer
Reageer op: Zwaar gevoel in hoofd en koude tintelingen bovenkant hoofd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief