Rare spiertrekkingen boven oog en hoofdpijn

  • #1

    Ik heb nu al 3 keer in een paar weken tijd rare spiertrekkingen boven en rondom li oog. Het voelt anders dan 1 trillend spiertje, 1 keer deed alles mee rondom en in dat oog. Gelijk daarna een lichte hoofdpijn boven dat oog. Ik maak mij nu zorgen dat het wat ernstigs is zoals een hersentumor of iets. Het voelt als een korte storing.

    Reageer
    #2

    Ik heb ook overdag wel eens een brandend gevoel gehad van de huid boven dat oog.

    Reageer
    #3

    stress, spanningen

    Reageer
    #4

    Ja dacht ik zelf ook al. Heb steeds zulke rare klachten. Hoofdpijn blijft wel hangen links in voorhoofd waar ik ook die spierspasmes in hele oog haff. Vorige week werd hele oog erdoor dichtgeknepen. Je denkt dan niet aan een tumor ofzo? Is steeds dezelfde kant.

    Reageer
    #5

    Nee hoor. Het toch echt angst, stress en spanningen

    Reageer
    #6

    Dank voor je eeuwige geduld. Ik had tot 2 maanden terug gewone spiertrillingen aan dit oog, onderste ooglid. Dat is een maand weg en nu dit weer. Ik schrik van alles op het moment. Snap dat dat ook het probleem is. Ik heb sowieoso meer spiertrillingen aan li kant van mijn lichaam.  Ik zat natuurlijk ook met die darmen. Echt van alles tegelijk. Ben soms ook heel moe de laatste tijd.

    Reageer
    #7

    Ben je wel in behandling bij een psycholoog?

    Reageer
    #8

    Ja als sinds vorig jaar maart weer bij de ggz. Ik heb ook ziekteangstsoornis. Maar ja de dingen voel ik wel echt.  Soms gaat het maanden beter en soms weer slechter.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ze voelen zeker echt. Ze zijn ook echt, maar worden niet door enge of akelige ziekten veroorzaakt, maar door angst en spanningen

    Reageer
    #10

    Nog een vraagje . Ook als ik nies of mijn oog dichtknijp kan ik die trillingen opwekken, maar echt boven oog. Dat niet het ooglid. Is dat niet gek als ik nies of hem dicht knijp? Is alleen links.

    Reageer
    #11

    Dat is niet gek hoor

    Reageer
    #12

    Oke, en hoe komt dat dan of weet je niet? het is raar als ik met oog knijp dat het gelijk trilt, elke keer. Heb ook soms meer hoofdpijn aan die kant. Maar kan toch niet met een tumor te maken hebben of iets als je het krijgt door te knijpen met je oog?

    Reageer
    #13

    Dat heeft met spierspanning te maken

    Reageer
    #14

    Oke en toevallig kan dat maanden aan 1 oog zijn? Het is niet een kleine trilling maar best wel groot. Als ik knijp met oog hele ooglid bovenaan. Vind zulke dingen echt eng

    Reageer
    #15

    Dat kan. gewoon niet te hard met je oog knijpen

    Reageer
Reageer op: Rare spiertrekkingen boven oog en hoofdpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief