Raar gevoel ogen en hoofdpijn

  • #1

    Hoi,

    Al een tijdje heb ik last van een rare soort hoofdpijn aan de rechterkant van mijn hoofd. Het is geen sterke hoofdpijn, maar het zit er wel. Ook zit er rondom mijn rechteroog pijn. Soms wanneer ik opsta van de bank bijvoorbeeld dan komt er een bonzend gevoel. Soms is het weg en voel ik me goed en soms zit het er weer en voel ik me minder goed. Ik ben erg bang voor een hersentumor. Zou dit het kunnen zijn? Ik ben een vrouw van 21.

    Groetjes

    Reageer
    #2

    Dat is toch zeer onwaarschijnlijk. Heb je veel stress of spanningen?

    Reageer
    #3

    Misschien onbewust wel, aangezien ik bezig ben met afstuderen. Maar mijn oog voelt dan ook heel raar aan, heb al oogdruppels geprobeerd maar dat helpt niet. Laatst heb ik wel een soa gehad, nu las ik dus dat Chlamydia ook op de ogen kan gaan zitten. De pijn zit helemaal over de rechterhelft van mijn hoofd.. het is gewoon een naar gevoel.. ben erg bang  voor een hersentumor. Weet niet precies wat de echt symptomen zijn die daarbij horen..

    Reageer
    #4

    Ik denk dat het toch spanningsklachten zijn. Ga ermee naar de huisarts

    Reageer
Reageer op: Raar gevoel ogen en hoofdpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief