angst ms

  • #1

    ik heb de volgende klachten

    hele dagen tintelende voeten

    spiertrekkingen

    zwakke spieren benen

    soms evenwichtverlies

    als ik slaap word ik wakker van dove vingers of handen

    ook wazig zicht

    tenen die uit zichtzelf gaan bewegen

    ben zo bang dat dit ms is  maar ha zegt angst

     

    Reageer
    #2
    1. Hoi, ik hoop dat ik je iets kan gerust stellen. Hoewel ik zelf weet bij angst dat dit lastig kan zijn maar ik heb vrijwel dezelfde klachten gehad en dit bleek ook angst te zijn. Ik krijg hier nu hulp voor . De klachten zijn verminderd maar nog wel aanwezig. Ik ben destijds ook bij neuroloog geweest die ook bevestigde dat het spanningen zijn. . Heb je de spiertrekkingsn overal?
    Reageer
    #3

    Ik denk dat je huisarts gelijk heeft.
    Doe een de onderstaande testen:
    https://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/
    https://www.dokter.nl/zelftesten/angststoornistest/

    Reageer
    #4

    hoi  vera ja over maar vooral benen

    en dan die angst he

     

    Reageer
    #5

    Hi,

    Vervelend! het kan inderdaad heel erg goed kunnen komen door angst. Maar misschien nog wel belangrijker, waar komt deze angst dan vandaan? wanneer je dit weet kun je stappen ondernemen om de angsten te verminderen. Angst kan door van alles komen, je kunt ook angstig zijn voor dingen maar dit zelf niet specifiek aanvoelen. Ik zou de komende tijd goed voor jezelf nadenken en opschrijven waar de angst en stress vandaan komt zodat je hier iets aan kunt doen! bespreek dit eventueel met je huisarts, een psycholoog of een goede kennis met ervaring op dit gebied. Belangrijk is wel dat wanneer je het gevoel hebt hier zelf niet uit te komen je hulp en advies vraagt aan iemand die je hier wel bij kan helpen!

    Nog een tip: Gezonde voeding, genoeg slaap, sporten en ontspanning zijn sowieso al een aantal dingen die ontzettend belangrijk zijn. Wanneer je bijvoorbeeld heel erg druk bent op je werk is het goed om dit aan te geven een stapje terug te doen omdat je anders teveel van jezelf vraagt.

    Veel succes en sterke met alles!

    Reageer
Reageer op: angst ms


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief