Bang voor hersentumor

  • #1

    Hooi, ik ben een meisje van 16 jaar en ik ben de laatste tijd ineens misselijk, me armen voelen zwak of alsof ik het niet meer kan bewegen (verdoofd gevoel), ik heb geen hoofdpijn maar ik voel wel een soort druk in mijn voorhoofd. Weet iemand misschien of dit iets met een hersentumor te maken heeft?

    Reageer
    #2

    Ik ben ook vergeten erbij te schrijven dat ik soms in één keer een soort schok krijg in me hoofd, soort "zap" en soms gaat bijv me heen ineens heel snel bewegen, heel onduidelijk om uit te leggen..

    Reageer
    #3

    Misschien maak je je wat te druk

    Reageer
    #4

    Bij veel klachten spelen het voedingspatroon en tekorten aan voedingsstoffen een grote rol. Veel mensen eten teveel snelle suikers en vooral geraffineerde suikers en te weinig vezels, eiwitten en gezonde vetten. Bloedonderzoek zegt overigens niet zoveel over tekorten. Op alternatief vlak zijn andere testmethoden. Wat ook een rol kan spelen zijn electromagnetische velden van onze moderne apparatuur en wifi.

    Reageer
Reageer op: Bang voor hersentumor


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief