Hernia

  • #1

    Ik heb een hernia op L4 en L5 in de diagnose staat daarnaast ook dit vermeld: Verder zien we een anteropositie) een verschuiving van een wervel naar voren toe) van de heiligbeenwervel S1 ten opzichte van de 5e lumbale wervel.
    Uiteraard ga ik hier meer informatie over vragen maar ik ben benieuwd of er hier al iemand is die hier meer uitleg over kan geven!
    Bedankt alvast.

    Reageer
    #2

    Ik welke zin meer uitleg?  Er is een wervel verschoven in je SI gewricht...maar dat staat er al. En hernia spreekt ook voor zich...

    Reageer
    #3

    Meer uitleg bedoel ik mee wat voor pijnklachten kan ik hier van hebben en wat is er aan te doen?
    De hernia zit bij L4 L5 en de verschuiving van de wervel zit hier dan onder zover ik begrijp?
    Voor de hernia krijg ik een operatie maar kan het dan bijvoorbeeld zijn dat ik hierdoor ook pijnklachten hou als er niets aan gedaan word?

    Reageer
    #4

    De hernia zit bij L4 L5 en de verschuiving van de wervel zit hier dan onder zover ik begrijp?  Dat klopt.   De meest voorkomende klachten zijn natuurlijk lage rugklachten, heupklachten met mogelijk uitstraling naar een been.

    Wat er aan de verschuiving in het SI gewricht gedaan zou kunnen worden kan ik zo helaas ook niet zeggen.

    Reageer
Reageer op: Hernia


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief