Verdoofd gevoel in hoofd

 • #1

  Hallo allemaal
  Ik vroeg mij af of meer mensen hier last van hebben. Ik heb de laatste tijd last van erge paniekaanvallen en hyperventilaties. Ook heb ik erg last van stress.

   

  Nu heb ik sinds er vast is gesteld dat ik last heb van paniek, stress en hyperventilatie last van een verdoofd gevoel aan de rechterkant van mijn hoofd. Het voelt een beetje alsof je hele hoofd leeg is, gewoon een vaag gevoel. Paar keren bij de huisarts geweest maar hij zegt dat het gewoon door stress komt. Nu vraag ik me af, hebben meer mensen hier last van en zijn hier bekend mee? En wat zou het kunnen zijn?

   

   

  Reageer
  #2

  Het is toch een gevolg van de stress en de angst.

  kijk hier maar eens welke klachten er allemaal kunnen ontstaan

  http://www.chronischehyperventilatie.nl/index.php?page=symptomen

  Reageer
  #3

  Oke ik ben namelijk heel bang en ga gelijk van het ergste uit. Het gevoel in mijn hoofd begint nu zo raar te voelen dat ik denk dat het met een bloedprop wat vast zit te maken heeft. Zou dit kunnen met zulk soort klachten?

  Reageer
  #4

  Dat is zeer onwaarschijnlijk. Dat had je al lang andere klachten gehad

  Reageer
  #5

  oke.. heb nu vooral last van mn gezicht (rechterkant) en oor. Ook ben ik erg duizelig.

  Reageer
  #6

  Zelfde hier. Duizelig, verdoofd gevoel, halfzijdige gezichtsverlamming, depri gevoel.. loop er al twee jaar mee.. kortom “stress”..

  Reageer
  #7

  Ik heb hetzelfde, zit ook met veel stress enzo. Toch bang dat het iets ergs is, heeft iemand  hier een goede verklaring voor?

  Reageer
  #8

  Het kunnen toch stress/spanningsklachten zijn

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ik herken dit ook,

  Lijkt alsof de rechterkant van mijn hersenhelft uitgeschakeld is, gaat gepaard met soms steken in rechteroor en ik hoor telkens een soort ademhaling/hartslag als ik stil ben in mijn oor. Lijkt alsof er constant druk op staat. Kan ook niet goed helder nadenken en heb ook het gevoel dat mijn echte gevoel, emoties, uitgeschakeld is, ik reageer ook minder snel op dingen en het laat me allemaal een beetje koud.

  Reageer
  #10

  Ik herken alle bovengenoemde klachten. de eesret keer dat ik de klachten kreeg was het zo heftig ( in mijn beleving) dat er een ambulance aan te pas moest komen.  Na onderzoek bleek ik een lage hb waarde te hebben van 4,5. Dit gecombineerd met stress kan voor hele vervelende klachten zorgen. Sinds mijn hb waarde weer op peil is zijn de klachten wel iets minder geworden en de paniekaanvallen ook.

  wellicht een idee om je waardes te laten onderzoeken.

  Reageer
Reageer op: Verdoofd gevoel in hoofd
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief