hartritmestoornissen en urineretentie

 • #1

  Ben in het zieknhuis beland met hartritme stoornis waar ik wakker van werd, In de ambulance moest ik enorm plassen, en kreeg accuut pijn in mijn nieren.In het ziekenhuis is er na het plassen een catheter geplaatst, de plas was overigens helemaal helder.Twee jaar geleden ben ik met dezelfde klachten in het zkhuis beland, moest toen ook als eerste heftig plassen, maar toen werd er een hoge bloeddruk geconstateerd,enl later heb ik nog een hartonderzoek gehad waar niets uitkwam, Wie kan mij zeggen of ik die stoornissen heb vanwege mijn blaas, en heb ik misschie neen hoge bloeddruk vanwege mijn evt blaasprobleem?

  Reageer
  #2

  bloeddruk heeft niets met blaas te maken. Misschien de nieren?
  Is de hartwerking dus goed???

  Reageer
  #3

  Heb zelf heel lang hartritmestoornissen gehad.
  Als ik een aanval had gehad moest ik erna heel veel plassen.
  Het lijkt dan net of je nieren het dan weer normaal gaan doen.
  Waardoor het komt weet ik echt niet maar ik herken het zeker.a

  Reageer
  #4

  ja hetzelfde verhaal veel plassen na een hartritme storing  ,houd teveel vocht vast waardoor je hart op hol slaat en ook alcohol kan de boosdoener zijn.

  Reageer
  #5

  Laat eens een nierfunctie test doen

  Reageer
  #6

  Bij een hartritmestoornis speelt je voeding een rol en bepaalde tekorten, onder andere magnesium. Wellicht door goed uit te zoeken wat je lichaam nodig heeft dat de plasklachten ook minder worden.

  Reageer
  #7

  Bij supraventriculaire tachycardie is veel plassen tijdens/na de ritmestoornis heel normaal

  Reageer
  #8

  Tijdens mijn regelmatige fietstochten heb ik soms een hele hoge hartslag maar zo hoog als vandaag heb ik het nog nooit gehad maximaal 234  dus ik heb medicijnen ervoor maar hier maak ik me toch wel zorgen om .  Afgelopen Dinsdag 100km fietsen en niks aan de hand afgelopen nacht slecht geslapen ga ik fietsen en de hartslag gaat gelijk boven de 200 met maximaal dus 234   wat moet ik verder doen afvallen weet ik maar of dat de oplossing is ??

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ik denk dat je eerst wat aan je conditie moet gaan doen en dan niet meteen te veel willen

  Reageer
  #10

  Voor een gezond gewicht is het belangrijk om te zorgen voor een combinatie van complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment, zodat je bloedsuikerspiegel stabiel blijft en je minder vet opslaat. Bepaalde voedingssupplementen kunnen meehelpen voor je bloedsuikerspiegel en om de insulinegevoeligheid te verbeteren. Dit alles kan ook schelen in je hartklachten. Tyraminerijke voedingsmiddelen beter vermijden omdat die de bloeddruk opdrijven. Medicijnen zorgen voor verlies van vitaminen en mineralen en andere stoffen. Bloeddrukmiddelen verminderen de aanmaak van melatonine, waardoor meer stresshormonen in je lichaam.

  Reageer
Reageer op: hartritmestoornissen en urineretentie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief