bloederige vloestof uit navel. tevens voelt het opgezwollen

  • #1

    hoi allemaal,

    even stukje voorgeschiedenis.
    ben jongeman van 28 jaar oud
    ik ben aantal jaren geleden 60 kilo afgevallen. en had veel vel over bij mijn buik. om deze reden heb ik een buikwand correctie gehad. hierbij word de navel ook verplaatst.

    vanaf de operatie heb ik af en toe wel eens gehad dat er een soort van voxht uit de navel komt. helemaal niet veel maar net of je gezweet hebt. het ruikt wel vies en het heeft geen kleur voor zo ver ik het kon zien.

    sinds 2 dagen voelt de oenkant van de navel wat gezwollen en lijkt het net of de navel wat meer open is gaan staan (wellicht gevolg van iets zwelling) maar nu komt er best wel redelijk wat vocht uit maar het heeft ook een erg rode kleur. het is niet puur bloed maar meer wat verdund bloed/ wond vocht.

    heeft 1 van jullie al zo iets gehad of hebben jullie een idee wat het zou kunnen zijn?

    alvast bedankt

    gr angelo

    Reageer
    #3

    hup: naar de huisdokter, niet mee doorlopen.
    groetjes, Brenda

    Reageer
    #4

    En nog achter gekomen wat oorzaak was? Ik heb het nu nl ook. Wondvocht uit navel. Navel dik en gevielig en gedeelte onder navel ook pijnlijk. Verder ook opgeblazen gevoel jn maag en onderbuik. Nooit eerder gehad.
    Ben benieuwd

    Reageer
    #5

    Ga naar je huisarts en vraag om Fucidine!

    Reageer
    #6

    Heb inderm meegekregen... Lees buisluiter en het is iets tegen acne?? Prikt heel erg als ik het in mn navel smeer. Nu 2 dgn gebruikt. Zie ook dat navel heel rood, dik en heel gevoelig is geworden. Heb niet gevoel dat t helpt. Ook maar betadine zalf gekocht. Misschien dat dit de ontsteking remt. Hoesten, lachen. rechtop lopen doet mn zeer rondom navel. Net aof buikspieren constant gespannen zijn. Kijk het nog even aan en maandag maar weer afspraak maken met dokter.

    Reageer
    #7

    Het lijkt mij meer op een navelbreuk. Inderdaad maandag naar de huisarts en een verwijzing vragen.

    Reageer
    #8

    Gister was pijn niet meer te harden. Niet kunnen slapen. Ben bij huisartsenpost in ziekenhuis geweest. Blijkt dat mn navel heel erg ontstoken was. Zit zelfs een bult in mn navel die steeds groter wordt. Gebied rondom mn navel en onderbuik is ook hard. Dokter zei dat dat de ontsteking was. Daarom hele erge druk op mn buik. Lachen, kuchen, hoesten, rechtop staan etc... Doet pijn in navel gebied. Heb nu antibiotica kuur. 3 tabletten per dag en 1 week lang. Goed in de gaten blijven houden dus. Paracetamol om de 4 uur tegen de pijn. En voor mn navel een zalf op oliebasis om vocht uit navel te "stoppen". Nu afwachten hoe of de kuur aanslaat

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik heb precies het zelfde. Na mijn operatie eerste 9 dagen niks hooguit keer gelekt onder bij mijn buik bij het grote opening van het operatie gebied maar na zo dag of 2 gestopt met bloeden. 10 e dag werd ik wakker zag ik bloed in omstreeks van me navel en bloed was zichtbaar in me korset. Aantal keer schoonmaken en absorberend pleister op.
    Dus voor gene die dit hebben ervaren ook wat kunnen jullie uit informatie geven?
    Het doet verder niet pijn en geen koorts en het is bloed met wat vocht wat uit komt en ben bijna 2 week verder vanaf dag van me operatie. Volgen nog meer complicaties of hoe zit het?

    Reageer
    #10

    @David

    Heb je daarover contact met je arts gehad?
    Zo niet, zou ik dat toch even doen.
    Om verdere complicaties te voorkomen

    Reageer
    #11

    Ik heb vandaag contact genomen met mijn arts enik zit te wachten op een telefoon. Heb dus foto's opgestuurd om het te laten beoordelen.
    Was zo dat sinds 8 maart in ochtend begon met bloed uit te komen uit me navel en de tweede dag was het eerst iets bloed met vocht en tot en met zondag. Vandaag net om 10.00 kwam thuiszorg dit keer was het meer erg minder bloed en wat vocht uit wel wat beters dan de afgelopen dagen. Ik zal na de telefoon na dat de ziekenhuis mij terug belt hier even verder vertellen wat ze zeggen. Zodat mensen die dit later ook van plan zijn om te doen en mee maken vanuit ons hier verder uit kunnen leren.

    Reageer
Reageer op: bloederige vloestof uit navel. tevens voelt het opgezwollen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief