hartslag heel lag als ik net wakker word..

  • #1

    Dit is heel apart maar ik werd vanochtend wakker en ik voelde mijn hartslag echt eens in de 6 seconde tikken. ik dacht echt dat het stil ging staan het voelde heel akelig ,ik kon ook niet bewegen en als ik iets probeerde te bewegen kreeg ik een soort gevoel in mn hart wat je ook krijgt als je schrikt. Na een minuutje voelde ik alles weer doorstromen en was er niks aan de hand. Ik weet niet of ik misschien nog half sliep / half wakker was? ik weet dat je hartslag in je slaap lager is maar als je wakker word moet het toch wel weer normaal gaan?

    Ik weet dat dit misschien een beetje raar klinkt en het is ook een beetje lastig uit te leggen. maar heeft iemand een idee wat dit zou kunnen zijn?
    Nogmaals ik weet dus niet of ik 100% wakker was maar ik weet wel precies dat ik echt dacht dat mijn hart er gewoon mee op ging houden

    Reageer
    #2

    dat lijkt mij juist goed dat je hartslag dan laag is. omdat je in rust verkeeerd.
    ik heb juist altijd het omgekeerde. als ik wakker wordt dan gaat ie super snel. de dokter zegt dat dat kan komen door te lage bloeddruk bij wakker worden??
    Gr. meggy

    Reageer
Reageer op: hartslag heel lag als ik net wakker word..


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief