hart klachten

  • #1

    Sinds enkele weken heb ik rare klachten van mijn hart, het komt in rust. Ik zal proberen uit te leggen wat ik voel. Zomaar uit het niet voelt het alsof me hart er ff mee ophoudt, ik voel hem bonken en dan ff niet, op dat moment ga ik zweten word ik koud en krijg ik adem nood. Het duurt ongeveer 5 seconden en heb het elke dag wel 1 of 2 keer. Sinds 2008 gebruik ik beta blokkers ivm snel hartritme. Ik heb bisoprololfumaraat 5 mg. In 2008 ook fiets test, echo, 24 uurs registratie en diverse hartfilmpjes gehad, het enige wat daar uit kwam was een te snel hart ritme. Weet iemand wat die aanvallen kunnen zijn die ik de laatste wekenmaanden heb ? Overslagen ? Slag te weinig ? Hart ritmestoornis ?

    Reageer
    #2

    ga gewoon even terug naar de cardioloog, dat is beter dan gissen op een forum.
    beterschap, Brenda

    Reageer
    #3

    Ik zie dat je er al behoorlijk veel van af weet. Het beste kun je met jouw vraag naar de huisarts gaan. De huisarts kan je namelijk onderzoeken en zo een diagnose stellen. Laat je weten wat er aan de hand was?

    Reageer
Reageer op: hart klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief