Borstpijn

  • #1

    Hoi ik ben Wiebe en ben 16 jaar, en heb sinds 3 dagen een rare pijn in me borst. Het is begonnen nadat ik heel erg zenuwachtig was voor examen.

    Ik denk zelf dat het de hart is omdat ik soms een soort van hyperventilatie heb gehad dat me hart heel erg snel klopte. En zoan gevoel dat het begint, zoan rare pijn heb ik een druk ofzo. Het is niet echt goed uit te leggen. IK heb het niet non-stop ik heb het als ik bijvoorbeeld diep uit adem, of buk met me lichaam.

    Weet iemand wat er aan de hand kan zijn?

    Ben al bij de huisarts geweest, die denk niet dat het de hart is, ik heb een hartfilmpje gekregen en die ziet er normaal uit. Ik moet nog bloedprikken omdat de huisarts denk dat het heeel misschien om longembolie gaat.

    Reageer
    #2

    Als het een gevolg is van hyperventilatie dan zou je het komende uur bijvoorbeeld heel bewust ademhalingsoefeningen kunnen doen en als je dat goed doet, dan moet de pijn geleidelijk tijdens dat uur verdwijnen.

    Reageer
    #3

    [b]Vincent schrijft:[/b]
    [quote]Als het een gevolg is van hyperventilatie dan zou je het komende uur bijvoorbeeld heel bewust ademhalingsoefeningen kunnen doen en als je dat goed doet, dan moet de pijn geleidelijk tijdens dat uur verdwijnen.[/quote]

    Ik zal het proberen Vincent. De laatste hypverventilatie was iets van een maand geleden. Dus dat is wel raar.

    Reageer
Reageer op: Borstpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief