Uitslag bloedtest

  • #1

    Hallo,

    Vandaag heb ik de uitslagen van mijn bloedtest ontvangen. Ik heb mijn bloed laten onderzoeken omdat ik sinds een tijdje last heb van psychische klachten. Bij het kleinste pijntje maak ik me druk en ben ik bang dat er iets ergs (bijvoorbeeld kanker) met me aan de hand is. Nu heb ik de uitslag gelezen en ik raak vanwege mijn psychische stoornis (zo noem in het maar even) gelijk weer in paniek. Zo heb ik gezien dat de waarde van de leukocyten is verhoogd. Deze is namelijk 10,3 terwijl deze tussen de 4 en 10 moet liggen. Ik heb geen enkel idee wat dit wil zeggen en daarom maak ik me gelijk weer druk dat er iets ergs aan de hand is. Ik kan de huisarts morgen niet spreken vanwege Koningsdag, vandaar dat ik dit bericht plaats.

    Kan iemand me vertellen wat deze verhoging wil zeggen en of het kwaad kan? Het is natuurlijk ‘maar’ een overschrijding van 0,3 maar ik weet niet of dit hoog en normaal is.

    Kan iemand me helpen? 🫣🥲

    Groetjes, E

    Reageer
    #2

    Dat wil dus helemaal niets zeggen. Zo'n minimale overschrijding is volstrekt onschuldig

    Reageer
    #3

    Gelukkig, John. Heel erg bedankt voor de geruststelling!

    Reageer
Reageer op: Uitslag bloedtest


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief