koude handen

  • #1

    Geachte dame/heer,

    Ik ben een man van vijftig jaar. Het valt me op dat ik deze winter erg vaak koude handen heb.
    Nu is dit niet direct iets waarmee ik naar de huisarts ga. Maar het valt me op en het is vervelend. Nu lees ik online dat dit komt door een verminderde doorbloeding.

    Is dit iets waar ik me zorgen over moet maken? Kan dit nog verbeteren?

     

    Ik hoop van u te horen.

     

    mvg Bart

     

     

     

     

    Reageer
    #2

    Hallo,

    Om te weten wat u er aan kunt doen, zou u toch eerst de oorzaak moeten weten. En die is via een forum niet vast te stellen.

    Om te kijken of het, wat u zelf zegt, een doorbloedings probleem is, is er toch onderzoek door de huisarts nodig. Daarna zal de huisarts uw vragen beter kunnen beantwoorden.

    Reageer
    #3

    Kan allerlei oorzaken hebben, zoals soms tekorten aan voedingsstoffen. overigens zegt gewoon bloedonderzoek niet alles over tekorten. Veel mensen hebben wel een tekort aan vitamine D. Vitamine D trouwens niet nemen zonder ook magnesium te gebruiken. Denk dat je vooral zelf op zoek moet gaan. In eerste instantie wel beter naar je huisarts.

    Reageer
Reageer op: koude handen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief