Hart of tussenribspier

  • #1

    Een paar weken geleden kreeg ik in het weekend enorme pijn op mijn linkerborst die uitstraalde naar mijn arm, nek en schouder. Na 24u toch maar naar de HAP gegaan. Pijn was toen al iets gezakt, zuurstof en hartslag waren goed, diagnose: verrekte tussenribspier. Dit zou na een dikke week wel wat beter moeten worden, tot die tijd moest ik maximaal pcm en ibu slikken. De pijn was echter na twee dagen volledig weg. Twee weken later (uiteraard weer in het weekend) kwam de pijn heftig terug. Ondanks een goede spiegel aan pijnstilling verging ik van de pijn. Maandag was het wel iets beter, maar juist daarom (omdat de pijn heftig komt en sneller dan verwacht van tussenribspier weggaat) aar eigen huisarts geweest. Waarden weer in orde, diagnose: tussenribspier, kan weken duren. Maar na 3 dagen was ik weer volledig pijnvrij. Is dit normaal, of moet ik aandringen op vervolgonderzoek?

    Reageer
    #2

    Hoi,

    Ik zou eens naar een fysiotherapeut gaan.

    Een rib vast zit of niet goed staat kan ook die pijn geven. En op het moment dat die weer los gaat is de pijn over,tot hij weer vast gaat zitten en op een zenuw drukt.

    Reageer
Reageer op: Hart of tussenribspier


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief