Wie kan mij helpen, wie kan meedenken verdrietig…

  • #1

    Hallo

    Bij toeval is ontdekt dat mijn bloeddruk en hartslag niet goed zijn na pijn op de borst.
    Mijn D Dimeer was verhoogd scan leverde niks op.
    Bloeddruk schommelde extreem net als de hartslag.
    Bij de cardioloog geweest hart geen schade goed nieuws voor nu, maar wel zorgelijk uit onderzoeken en op het hartfilmpje is te zien dat het niet goed gaat. In rust soms toren hoge bloeddruk (echt zorgelijk) en kan zo ineens dalen naar heel laag. En de hartslag net zo. Meestal te hoog dus dit willen ze behandelen al is dat wel een risico en moet dit goed gebeuren. Je neemt medicijnen voor een lage bloeddruk die soms snel kan dalen en daar zijn de medicijnen niet geschikt voor. Ik ga van arts naar arts en weer terug. Alsof ze het zelf niet meer weten. Ook veel pech gehad. Nu gestart met medicijnen ik voel mij er niet goed bij ik ging laatst wandelen en werd zo naar viel bijna flauw. Thuis suikers gemeten waren goed 5.6..pols was extreem hoog. Nu is er bloed geprikt de volgende waarde kwam eruit:

    Nu staat er bij uit 24 uurs urine terwijl ik nooit urine heb ingeleverd...hieronder zijn dit urine uitslagen of bloeduitslagen?
    Wat zeggen deze uitslagen?

    3 MethoxyTyramine vrij <0.03 0,00-0,04 nmol/l
    Metanefrine vrij 0,07 0,07-0,33 nmol/l
    Normetanefrine 0,52 0,23-1,07 nmol/l

    Aldesteron 360 pmol/l mijn waarde
    Standaardbereik 48-615

    Renine 8,8 ng/l mijn waarde
    Standaardbereik 3,4 -29,5 ng/l

    Aldesteron/renine ratio
    40,9 mijn waarde
    Standaardbereik 3,8 - 64,9 pmol/ng

    Dit is geprikt in een ander lab en ben bang dat dit is verwisseld ik heb nooit urine ingeleverd en is niet voor mij de 1ste keer dat het verwisseld is. Ik had zelfs papieren erbij van een andere patiënt erg slordig ook.

    In mijn eigen lab zijn ook waarden bekend natrium, kalium e.d. waren ook 2 aanvragen op 1 formulier.

    Ik ben erg verdrietig, voelt erg alleen, wie heeft nog tips?

    Reageer
    #2

    als er een verwisseling heeft plaats gevonden, moet je in principe niet eens naar de waarden kijken maar moet er een nieuw onderzoek worden gedaan. Dat moet je dus met je arts bespreken

    Reageer
    #3

    Ik weet niet of het verwisseld is.
    Er staat boven 24 uurs urine bepaling en ik heb bloed geprikt nooit urine ingeleverd.
    Mijn gevoel zegt dat het is verwisseld mede doordat er meer fout ging.
    Deze waarde hierboven is volgens mij wel positief.

    Reageer
    #4

    Als je geen urine hebt ingeleverd klopt het in ieder geval niet

    Reageer
    #5

    Lieve Bea, wat jammer te lezen dat het niet zo goed gaat. Je moet echt per direct je behandelende arts om uitleg vragen, stel het niet uit.  Hij kan ook de labo's contacteren als die in de fout zijn gegaan. Als patiënt zelf kan je niet veel, je arts moet hier voor jou optreden. Ik hoop dat je snel duidelijkheid krijgt en dat alles binnenkort weer beter gaat.  Je gaat duidelijk door een onaangename periode en ik wens je hierbij veel sterkte. Verlies de moed niet, als het slecht gaat kan het alleen maar beter worden. Lieve groet.

    Reageer
    #6

    Artsbezoek wel belangrijk maar ook kijken naar oorzaken. Denk aan voedingspatroon, darmflora, hele hormoonhuishouding, tekorten aan voedingsstoffen. Een complementair genezer kan naar je hele gezondheidssituatie kijken.

    Reageer
Reageer op: Wie kan mij helpen, wie kan meedenken verdrietig…


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief