Kleine spataders op gehele borstkas

  • #1

    Ik ben een man, 29 jaar en zie sinds een paar maanden toenemende kleine haarvaatjes op mijn linker en rechter borst, zie foto. Cosmetisch niet zo mooi, maar ik vraag me vooral af of dit duidt op een onderliggende kwaal. Dit is toch best raar? Is de doorbloeding wel goed?

    Ik heb soms het gevoel dat de zuurstof die ik inadem niet diep genoeg m'n longen in komt, waardoor ik een beetje benauwd word. Dit is niet altijd zo, dus misschien is dit stress.

    Zou er een verband kunnen zijn? Verder heb ik geen klachten.

    Dankjewel!

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Toevoeging: wat ik raar vind is dat de spataders symmetrisch links en rechts op m'n borst zitten.

    Reageer
    #3

    "Ik heb soms het gevoel dat de zuurstof die ik inadem niet diep genoeg m’n longen in komt, waardoor ik een beetje benauwd word. " Dit zal een gevolg van stress en hyperventileren zijn
    Ik kan op de foto niets bijzonders zien

    Reageer
    #4

    Het zijn overigens geen spataders maar gewoon huidvaatjes

    Reageer
    #5

    Mijn zoontje van 9 heeft een beetje hetzelfde aan de onderkant van zijn rug. Nu zie je ook afdruk van broek. Toevallig aan arts vanmorgen laten zien en die zei er niet zoveel van. Komt dit vaker voor bij kinderen? Heeft dit met een dunnen huid te maken en zijn het spataderen?

    Bijlagen:
    Reageer
Reageer op: Kleine spataders op gehele borstkas


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief