Hartoverslagen sinds 18 jaar

  • #1

    Beste,
    ik heb nu hartoverslagen sinds mijn 18 jaar. Dit is begonnen na klierkoorts te hebben gehad. Ik ben nu 24. In de afgelopen jaren heb ik me 4x cardiologisch laten onderzoeken maar kreeg steeds hetzelfde antwoord : het is onschuldig, je hart is gezond en je kan er 100 mee worden.
    Vroeger had ik ze ook meer dan ik ze nu heb. Maar met periodes maken ze me wel echt bang.
    Vandaag kreeg ik er ineens 2 achter elkaar. Daarna een paar normale slagen, dan weer 2 na elkaar. Dit 8 keer. Deze waren ook echt voelbaar. Mijn ademhaling veranderde ook en ik kreeg het gevoel dat ik moeilijker kon ademhalen. Ik voel me nu ook weer bang dat er ieder moment wat met mn hart zal gebeuren.

    ik weet niet wat ik moet doen

    Reageer
    #2

    Heb je veel stress of spanningen?
    Je bent in iedere geval gaan hyperventileren

    Reageer
    #3

    Ik heb een angststoornis met name hypochondrie maar ik dacht juist dat ik het goed onder controle had aangezien ik niet echt nog een zware paniekaanval heb gehad. De laatste tijd wel een beetje stress gehad door verschillende omstandigheden.
    Denkt u dat de hartoverslagen ernstig zijn dan?

    Reageer
    #4

    Nee hoor, die zij het gevolg van stress en hyperventileren

    Reageer
Reageer op: Hartoverslagen sinds 18 jaar


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief