hartslag voelbaar in vingertoppen

  • #1

    Mijn zoon heeft al een jaar last van een impingement schouder, en heb erge pijn in de arm en borst, nu zei hij dat hij ook last heeft van kloppingen in de arm en vingertoppen, nu voelde ik en voelde de hartslag duidelijk in zijn vingertoppen is dat normaal, daarbij een dof gevoel in de handen.

    mvg

     

     

     

     

    Reageer
    #2

    Dan toch maar even naar de huisarts met de klachten

    Reageer
    #3

    kan dat niet komen door een beknelling in zijn schouder.zou dat kwaad kunnen als je hartslag voelt kloppen in je arm en vingers. De huisarts doet niks met al zijn klachten.

    Reageer
    #4

    Onmogelijk is het niet, maar je zou dan eigenlijk eerder verwachten het juist niet mee te voelen
    Als de huisarts er niets mee doet moet hij naar een orthopeed

    Reageer
    #5

    Bedankt voor de informatie

    Reageer
    #6

    Ook ik, leeftijd 74, ervaar ruim twee jaar het zeer hinderlijk kloppen van mijn vingertoppen, komt bij mijn partner over als knijpen. Erg irritant. Hoe kom ik hier vanaf.

    Reageer
    #7

    Ik voel al meer dan 50 jaar mijne hartslag in vingertoppen , hoofd en buik . Ik moet ook gene polsslag voelen om mijn hart te horen kloppen . Voel dit zo . . Heb dit meermaals aan de huisdokter gemeld . Maakt daar geen probleem van . Ik dacht dat dit normaal was .

    Reageer
Reageer op: hartslag voelbaar in vingertoppen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief