Afwijking bloedwaarden

  • #1

    Onlangs bloed laten prikken en daar kwamen wat afwijkende waardes uit die ook al bij eerder bloedprikken naar voren kwamen. Het lijkt iets met de lever te zijn. Tijdje geleden ook koorts en jeuk over het hele lichaam gehad. Dat is na een paar dagen weer weg. Heb ook al 2 keer een echo gehad maar hier was niets op te zien. Ben 34 en drink bijna geen alcohol. BMI is ook netjes.

    Het gaat om deze waardes die afwijken:

    Lymfocyten 0,83
    fosfaat anorganisch 0,86
    Asat 52
    Alat 112
    Alk fosfatase 134
    Gamma GT 103

    Iemand enig idee wat dit kan zijn of dezelfde ervaring?

    Reageer
    #2

    Ben je ook op hepatitis getest? gebruik je medicijnen?

    Reageer
    #3

    Ja ben ik op getest, maar heb ik niet.

    Gebruik ook geen medicijnen.

    Reageer
    #4

    Doorgaans wordt er dan na verloop van tijd een nieuw bloedonderzoek gedaan om te kijken hoe de waarden dan zijn. Er zal dan verder onderzoek gedaan worden om te kijken wat de oorzaak is. In de regel zijn dit waarden die passen bij alcoholmisbruik, gebruik van bepaalde medicijnen en leveraandoeningen zoals hepatitis

    Reageer
    #5

    Weet weinig over bloedwaarden maar naast doktersbezoek kan je raad vragen aan natuurgenezer, die naar hele plaatje kan kijken, zoals voedingspatroon, darmflora, tekorten aan voedingsstoffen enz. zo zijn er wel middelen om de leverwerking te ondersteunen. Weet niet of je misschien gevaccineerd bent.

    Reageer
    #6

    Een natuurgenezer klinkt mij wat zweverig maar ik zal me er is in verdiepen. Mijn laatste vaccin was als kind dus dat zal ook niet de oorzaak zijn.

    Reageer
Reageer op: Afwijking bloedwaarden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief