bloedarmoede of?

  • #1

    Ik was daarstraks in de winkel en voelde me ineens wat duizelig. Het gevoel dat ik flauw ging vallen en zwart voor mn ogen kreeg. Ik ben gelukkig niet flauw gevallen maar voelde me wel licht in mn hoofd. Bij aankomst thuis dan ook meteen bloeddruk gemeten (2keer) Eerste keer 99/52, tweede keer 109/57. Normaal is die rond de 110/60 of 120/70. Soms 130/70.
    Ik weet niet of dit kan maar ik heb gelezen dat je door heftige menstruaties bloedarmoede kunt krijgen waardoor je lage bloeddruk krijgt. Ik ben sinds anderhalve maand van pil verandert (andere hormonen erin) en heb nu al 2 weken elke dag lichtjes bloedverlies. Met lichtjes bedoel ik wel lichtjes. Niet zo dat ik een tampon in moet. Als ik een inlegkruisje zou dragen de hele dag zou je wel een paar rode plekjes zien, maar ook licht. Weet niet of dit dan bloedarmoede kan veroorzaken of dat de lage bloeddruk ook gewoon uit het niets kan komen.

    Reageer
    #2

    Daar krijg je geen bloedarmoede van. Misschien had je niet genoeg en/of op tijd gegeten

    Reageer
    #3

    Ik had deze ochtend 2 sneetjes wit brood met salami gegeten en deze middag niks daarnet wel een reepje chocolade

    Reageer
    #4

    Te weinig gegeten dus en gedronken dus

    Reageer
Reageer op: bloedarmoede of?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief