Hartslag

  • #1

    Ik heb sinds een week last van het gevoel dat mijn hart overslaat. Het komt meerdere keren per dag voor, ongeveer 10-20 keer per dag, per keer maar één slag. Het gebeurd ook als ik er helemaal niet aan denk, komt dan spontaan opzetten. Normaal gesproken heb ik ook wel eens dat gevoel maar dat is maar één keer per halfjaar ofzo. Twee jaar geleden heb ik dit ook een tijdje gehad maar is weer over gegaan.

    Moet ik mij zorgen maken over deze klacht en naar de huisarts gaan of is het onschuldig en gaat het vanzelf weg, net als de vorige keer? Ik ben trouwens 27 jaar.

    Reageer
    #2

    Heb je veel stress of spanningen?

    Reageer
    #3

    Niet dat ik mij bewust van ben, misschien onbewust?

    Reageer
    #4

    Dat zou kunnen. Als je er ongerust over bent, kun je natuurlijk naar de huisarts gaan. Maar doorgaans is het een onschuldig verschijnsel

    Reageer
    #5

    Oke, bedankt voor uw antwoord. Ik denk zelf ook dat het onschuldig is omdat ik er verder geen andere klachten bij heb, het is soms alleen een vreemd gevoel.

    Het kan dus ineens weer overgaan?

    Reageer
    #6

    Ja, dat zou zeker kunnen

    Reageer
    #7

    Gelukkig. Bedankt voor het gerust stellen!

    Reageer
Reageer op: Hartslag


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief