flabberend gevoel van hart in borst?

 • #1

  Ik heb al sinds mijn 16de ofzo last van dat ik een soort rochelend'flabberend'gevoel heb in het midden van mijn borst. Ben nu 25 dus al wel een tijd. Dan voelt het als een rocheltje wat er zit, wat trrrrrr gaat, en dan gaat het na een seconden gelijk weer weg. Heb er meestal last van in de tijd dat ik menstrueer en als ik me gewoon ook wat meer zorgen maak. Het doet helemaal geen pijn maar beetje raar gevoel.Op dat moment als het gevoel weg is klopt mijn hart luider dan normaal en sneller. en duurt ook een paar seconden en dan heeft deze weer het gewone hartrimte. Doe vrij fanatiek aan sport maar dan heb ik nergens last van. Meestal last van in rust. Ben er al mee naar de dokter geweest en die zei van dat het misschien gewoon een slijmpropje in de longen was dat elke keer omhoog komt zetten,maar dan vind ik het zo vreemd dat ik het in periodes heb. Iemand hier ervaring mee?

  Reageer
  #2

  Hai, de vraag is dus of het je hart is of dat de oorzaak in je longen zit. Ik moet erkennen dat ik ook eerst aan iets in de longen dacht, wat vocht dat lekker kan rochelen. Maar in tweede instantie vind ik een cardiale oorzaak ook niet onlogisch. Wat heeft de huisarts daarvan gezegd, het is toch een onveilig en onrustig gevoel dat je misschien iets aan je hart hebt.

  Reageer
  #3

  Ik heb al jaren last van hartoverslaan , als ik opsta uit mijn stoel, als ik de trap op loop, of gewoon als ik naar een winkel loop. Ik probeer mij er niets van aan te trekken, alhoewel het altijd een stoorzender blijft en soms de gedachte oproept van als het maar niet echt mis gaat. Als ik alle verhalen op deze site lees tobben we allemaal jong en oud met hetzelfde probleem, en allemaal blijven we leven en blijven toch angstig. Ik denk dat we al dat geklop maar moeten nemen zoals het valt, en gewoon denken je doet maar, ik laat me niet van de wijs brengen, hoe minder aandacht je er aan besteed hoe minder het voorkomt. Ik wens je sterkte, en laat je niet van de wijs brengen, en geloof de dokter als hij zegt het kan geen kwaad, en ga bewegen en span je in dat is goed voor onze pomp.

  Reageer
  #4

  ga maar naar een cardioloog , en schenk er wel de nodige aandacht aan ,mijn kl dochter na 5 jaar heen en weer, nu wel via kastje dragen onregelmatige hart rare gevoelens klaar voor operatie,fibrilatie ? door 2 verbindingen via sinusknoop? zij is 18 jaar beterschap

  Reageer
Reageer op: flabberend gevoel van hart in borst?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief