Overslagen

  • #1

    hallo,

    Ik heb 1 jaar geleden een holter op gehad, hier uit kwam niks, ik had op dat moment ook geen hartoverslagen helaas. Daarna zijn ze weer begonnen en heb ik ze af en toe gehad. Het was de afgelopen 2 maand stil wat betreft mijn hart, ik had nergens last van. Nu kreeg ik vanmiddag ineens weer een enorme bonk die later in de auto gevolgd werd door continue bonken. Tijdens het voetballen vanavond had ik er ook continu last van en ik hoorde daarbij een piep in mijn oor. Ik maak me zorgen. Moet ik hier de spoedhuisarts voor bellen?

    Reageer
    #2

    Het is nog maar de vraag of het overslagen zijn. Heb je veel stress/spanningen/angsten?

    Reageer
    #3

    Ja ontzettend veel stress, ik heb hypochondrie dus ben elke dag bang. Maar ik voel toch echt een flinke bonk net onder mijn borst. En die bonken voel ik al 1 jaar lang. Zoals vanavond is toch wel heftig met continue bonken achter elkaar. Wat zou dit anders dan het hart kunnen zijn? De maag?

    Reageer
    #4

    Het zijn toch klachten die door angst en hyperventilatie worden veroorzaakt

    Reageer
    #5

    Nogmaals. Ik voel een flinke bonk. Zodra ik intensief begon te voetballen begon het continu te bonken. Ik raakte heel snel buiten adem. Wat kunnen dan ingodsnaam die bonken zijn? Ik voel gewoon duidelijk dat dit mijn hart is. Huisarts bellen dus niet nodig?

    Reageer
    #6

    Het komt door het hyperventileren
    doe de test op:
    https://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/

    Reageer
    #7

    Dat hyperventileren snap ik. Dat zal ook zo zijn. Maar ik heb nog nooit zo veel bonken gehad. Is dit gevaarlijk?

    Reageer
    #8

    Nee, dat is niet gevaarlijk, maar wel vervelend natuurlijk

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Overslagen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief