Kan je hartproblemen hebben ondanks positieve resultaat van ECG?

  • #1

    Hallo,

    Ik ben dinsdag op spoed geweest wegens drukkende pijn op de borstkas, kortademigheid etc..  Nu was de ECG geruststellend, en gaf mij dit ook veilig gevoel. Maar ik heb nog altijd klachten. De spoedarts zei dat als het na 2 dagen niet beterd, ik toch beter naar de huisarts zou gaan, om een afspraak bij de cardioloog te maken.  Mijn vraag is nu of je nog hartproblemen kan hebben ondanks geruststellende ECG?

    Momenteel heb ik de volgende klachten : drukkend gevoel op de borstkas, kortademigheid, opgezette buik, buikpijn, misselijk, pijn in de arm/hand.

    De klachten zijn na het lopen van 15 min op 7km/uur begonnen. Toen werd ik heel duizelig.

    Leeftijd: 20

    ,

    Reageer
    #2
    Reageer
    #3

    Ik weet wat hyperventilatie is. Ik heb dat al heel vaak gehad. Inmiddels herken ik wel wanneer ik hyperventileer. Maar dit was de vraag niet.  Ik vroeg mij of het wel zinvol was om de alsnog een afspraak te maken, aangezien de ECG geruststellend was.

    Reageer
    #4

    Dan weet je ook dar de klachten door hyperventilatie veroorzaakt worden en hoef je daar na een goed ECG niet nog verder onderzoek naar te laten doen

    Reageer
Reageer op: Kan je hartproblemen hebben ondanks positieve resultaat van ECG?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief