Wie helpt mij ( PRIKKELGEVOEL ARM. HAND, VINGERS )

Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

cm
KG
 • #1

  Lastig het steeds het gevoel van een slapende arm/hand/vingers. Heb het gevoel dat bloed er niet goed doorstroomt. Wie kan mij een tip geven, ben niet zo'n huisartsloper. Ik zou er erg mee geholpen zijn!!!!

  Bvd voor je antwoord!

  Reactie
  #2

  Kan inderdaad te maken hebben met bloeddoorstroming als dat de enige verschijnselen zijn. zijn ook symptomen van suiker of spierziekte. Toch gewoon een afspraak maken met je huisarts!

  groet. Frank.

  Reactie
  #3

  ik denk niet dat die post hier thuishoort. klinkt eerder als iets neurologisch. toevallig ook last van je nek. kan namelijk een nekwervel zijn die vervelend doet. soms krijg je dit ook als je "stroombotje" hard stoot. als het van het hart was geweest had je nu pijn in je arm, geen doof gevoel. je kan er mee naar de huisarts, maar als het pas een paar dagen bestaat zou ik nog even wachten

  Reactie
  #4

  het kan ook zijn dat er in je nek iets vastzit dan straalt het uit naar de armen en hand en vingers.mestal komen daar de klachten vandaan, een fysiotherapeut kan je wel verder helpen.

  Reactie
  #5

  dit is een typisch geval van carpale tunnel syndroom

  Reactie
Reageer op: Wie helpt mij ( PRIKKELGEVOEL ARM. HAND, VINGERS )
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief