Rare bloedvaten/ adertjes op rug

  • #1

    [attachment=4992]20160606_204306.jpg[/attachment]

    [attachment=4993]rug2.jpg[/attachment]

    Wie kan me wat meer vertellen over mijn probleem. Aders op mijn rug. Zitten er al maanden, doen geen pijn. Maar weet niet waar het vandaan komt Lijkt op spatader.

    Reageer
    #2

    Moeilijk te zeggen
    Ga even naar de huisarts en lat ernaar kijken.

    Reageer
    #3

    Sinds 2014 Cordico Basale Degeneratie, woon  nu in service woning met verpleging aanwezig voor hulp  aan- en uitkleden en douche. Loop met de rollator en er vallen steeds meer functies uit.

    Reageer
    #4

    [blockquote]BBCode you used is not allowed.[/blockquote]

    Hallo allemaal, ik heb sinds 3 dagen pijn en stijve onderrug. Ik ben een tijd geleden geopereerd aan een dubbebele hernia in onderrug en het UWV heeft mij na 5 jaar WW/Ziektewet uiteindelijk WIA gekeur en gezond verklaard en mijn uitkering gestopt dus weer gewon vol aan het werk gaan zeggen ze?! Dus ik uit noodzaak een baan gezocht en 3 dagen gewerkt en mijn rug Blokkeerd en zie adertjes  in mijn rug ? Ik lig al 3 dagen te rusten omdat er wordt gezegd door de assistente van huisarts dat ik daar niet voor langs hoef te komen en gewoon spierpijn is ? Ik maak mij wel zorgen omdat het dag 4 is en nog stijf in onderrug ?!

    Bijlagen:
    Reageer
    #5

    Maak een afspraak met de huisarts en laat je niet afschepen door een assistente

    Reageer
    #6

    Hey, wat was het toen wat jij had ?

    Reageer
Reageer op: Rare bloedvaten/ adertjes op rug


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief