Vermoeid, druk op de borst (links) en tintelingen vingers

Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

cm
KG
 • #1

  Hallo,

  Ik heb al een langere tijd last van flinke vermoeidheid, druk op de borst (links) en tintelingen in de vingers.
  Ook heb ik met vlagen dat ik dan gevoel van flauwvallen heb. Ik ben naar de huisarts geweest voor mijn vermoeidheid, maar vanwege prive omstandigheden had ik veel stress wat mijn vermoeidheid zou verklaren.
  Toch zijn deze prive omstandigheden sinds 2 maand over, maar de vermoeidheid blijft. De druk op de borst heb ik bijna elke dag, wat na max 15 min wel weg trekt. Als ik die druk op mijn borst heb, dan tintelen mijn vingertoppen ook helemaal.

  Wat zou dit kunnen zijn?
  Ik ben een jonge meid van 20 jaar, roker.
  Geen hart/vaatziekten in de familie.
  Voorgeschiedenis: ziekte v Pfeiffer

  Reactie
  #2

  Ben je al opnieuw naar de huisarts geweest nu de stress minder is. Heeft de huisarts je bloed al laten onderzoeken. Vraag dan ook je vitamine b12 en foliumzuur te laten prikken.

  Reactie
  #3

  Nee, ik ben niet opnieuw naar de huisarts geweest.
  De laatste keer dat ik daar was hebben ze ook bloed afgenomen. Daar waren geen afwijkingen in te zien, maar ze hebben toen geen vit b12 en foliumzuur geprikt.. Toch maar weer naar de huisarts?

  Reactie
  #4

  Ja, dat zou ik wel doen. Je voelt je toch niet goed?

  Reactie
  #5

  Weer terug naar de huisarts. Het klinkt als hyperventilatie, maar je wilt toch erger uitsluiten. Succes!

  Reactie
  #6

  Waarschijnlijk heb je last van hyperventilatie. De symptomen die je omschrijft herken ik wel. Zou een arts raadplegen om het zeker te weten.

  Sterkte

  Reactie
  #7

  Vraag hart filmpje aan, of een echo/ mri. Het is mogelijk dat je een vernauwing hebt in 1 van je bloedvaten 🙂 raadpleeg zeker een arts.

  Reactie
  #8

  Ik wil niet raar doen maat het rare is dat ik ook de ziekte van pfeiffer heb gehad en ook deze symptonen heb. Zou dit een verband kunnen zijn?

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  stop met roken , meer groente en fruit eten , en sporten .. elke dag 10 a 30 minuten joggen , rennen of fietsen zal je goed doen ... ik heb 16 jaar gerookt en kreeg zelfde klachten . ben gestopt met roken en 180 graden gedraaid met eten en op dit moment gaat 95% beter en geeft je ook veel energie ... zou je last krijgen van maag enzo dan raad ik je macaroni te eten , veel vezels en energie en bij spierpijn brocooli bevat veel kalium wat zeer gezond is voor je spieren en helpt herstellen van je lichaam na joggen ofwel sporten .... het helpt zeker om te stoppen met roken en te gaan sporten ..... wens je veel succes ermee....

  Reactie
  #10

  Volgens mij bent u verzuurd. Dit kan je oplossen door je eens een week te ontzuren. Maar het allereerste wat je moet doen is stoppen met roken!

  Reactie
  #11

  Ik Ben 11 jaar ik heb last in tintelingen in mijn borst en daar onder doet vreselijk pijn en heb het bijna elke dag vandaag had ik het 2 keer en ik ging toch maar even kijken op internet de huisarts had tegen mij gezegd dat er niks was maar het blijft komen ik denk steeds dat het met mijn longen te maken heeft kan iemand vertellen hoe ik er vanaf kan komen of wat het is

  Reactie
  #12

  Dat is zonder enig onderzoek moeilijk te zeggen. Ga met de klachten terug naar de huisarts als je er last van blijft houden

  Reactie
Reageer op: Vermoeid, druk op de borst (links) en tintelingen vingers
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief