Roken/ last van longen

  • #1

    Hoi ,

    k rook nu ongeveer een jaartje... als ik de trap opren ben ik echt altijd helemaal buiten adem.. zelfs als ik rustig erop loop of geen in spanning heb geleverd en gewoon op bank gaan zitten ook heb ik als ik in bed lig heel erg last van benauwd zijn en kort ademig.. k ben dus daarom heel erg bang voor long kanker .. verder hoest ik niet bloed of hoest ook niet veel en durf niet naar de dokter want Mn ouders weten niet dat ik rook.. heeft iemand tips of weet jemand wat t kan zijn?

    Reageer
    #2

    Na 1 jaar roken krijg je geen longkanker. Ga met de klachten naar de huisarts. En stop met roken als je last van je longen of luchtwegen hebt.

    Reageer
    #3

    Roken heeft allerlei schadelijke invloeden op je lichaam. Zo zorgt het voor gifstoffen als  cadmium in je lichaam, zorgt het voor verzuring en voor verliezen aan vitaminen en mineralen. Stoppen met roken en je lichaam helpen te ontgiften kan schelen in je gezondheid.

    Reageer
Reageer op: Roken/ last van longen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief