Mijn huisarts neemt me niet serieus

  • #1

    Ik heb al sinds een paar jaar last van pulserende tinnitus in mijn linkeroor. Als ik bepaalde bewegingen maak hoor ik het duidelijker en als ik op mijn halsslagader druk wordt het minder. Het doet geen pijn ofzo.

    Twee jaar geleden had ik een mri scan gemaakt van mijn hoofd, maar daar was niets op te zien. Ik heb er uiteindelijk wel mee leren leven, maar sinds ik erg verkouden was een week geleden heb ik het gevoel dat het alleen maar erger is geworden. Ik ging gisteren naar de huisarts, maar hij zei dat het aan de verkoudheid ligt en dat als er iets ergs was dan hadden ze dat op de scan kunnen zien...Hij deed er nogal luchtig over en ben er niet bepaald gerust op. Ik ben nog steeds heel erg bang dat er iets is met m'n bloedvaten (AVM) en dat ik elk moment een hersenbloeding kan krijgen...geen fijn leven dit.

    Ik ben trouwens 22 jaar, (bijna 23) vrouw en heb nu een gezonde BMI. Ik had een tijdje ondergewicht tho (niet zo veel).

    Reageer
    #2

    Verder niemand die hier ook ervaring mee heeft??

    Reageer
    #3

    Hoi hoi
    Hoe is dit met je verlopen want ik heb dit ook precies hetzelfde
    Vreselijk harde hartslag die je hoort
    Heb dezelfde angsten!ook neuscatarre gehad … jaren geleden wel…

    Reageer
Reageer op: Mijn huisarts neemt me niet serieus


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief