Angst

  • #1

    Hallo,

    Ik ben 16 jaar en heb veel last van angstklachten. Zo ook laatste tijd. Vaak hebben deze angsten te maken met de dingen die ik voel waarbij ik het koppel aan iets wat met het hart zou kunnen te maken hebben.
    Ik ben al meerdere malen onderzocht en alles was goed.(Hartfilmpje/Hart-echo.) alles zo’n 1 A 2 jaar geleden. Toch blijf ik telkens bang dat er iets is en blijf ik ook dingen voelen.
    Elke keer naar de dokter gaan om te controleren is ook geen optie omdat al uitgezocht is dat ik chronisch hyperventilatie heb en het daardoor kan komen, samen met de stress die ik heb.
    Ik vraag me dus af of ik me terecht nu zorgen maak, of dat ik onnodig extra stress heb?
    Is er een kans dat het iets is of moet ik het voor nu laten gaan?

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Onnodig extra stress.. Je zou eens met een psycholoog moeten praten

    Reageer
    #3

    Ik heb al gesprekken met een psycholoog, alleen soms heb ik nog steeds angsten als ik iets voel en dan helpt het soms als ik even te horen krijg dat het waarschijnlijk niks is, want voor mijn gevoel is er dan wel wat aan de hand.

    Reageer
Reageer op: Angst


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief