pijn in borst

  • #1

    Hoi.

     

    Ik heb sinds zondagavond na het hardlopen pijn op me borst.

    het lijkt een soort spierpijn. Het word niet erger als ik me ga inspannen, en het straalt ook niet uit naar me arm,kaak, rug of schouders.

    Ik ben 24 en erg actief ik hardloop vaak en hou van sporten. Nou heb ik soms dat ik wat misselijk word en een warme gloed over me heen krijg.

    ook lijk ik de laatste tijd iets te hyperventileren om steeds een diepe lucht te nemen.

    Hartfalen zit wel in de familie ( me vader heeft een bypass operatie gehad en me oom..) 2 maanden geleden me bloed laten testen op me lever en cholestrol en dat was beide goed,omdat ik de medicatie roaccutane slik voor me acne bij de dermatoloog..

     

    waarom krijg ik deze klachten? zal het ook mij  hart zijn? ik heb morgen een afspraak bij de huisarts, maar plaats dit toch even hier.

     

    thx

    Reageer
    #2

    Ik denk toch dat het hyperventilatieklachten zijn

    Reageer
    #3

    Oke dank u wel. Dat hoop ik ook! Als ik morgen bij me huisarts kom hoe kan zij dan vaststellen wat mijn klachten zijn? wat gaat ze doen?

     

    thx

    Reageer
    #4

    Dat kun je morgen met je huisarts bespreken

    Reageer
    #5

    ben geweest en het zijn inderdaad hyperventilatie en stress klachten. ik heb oxypam ofzo mee gekregen maar weet niet of ik dat ga nemen omdat dat best wel heftig is.. mijn vraag is kan ik nu wel gewoon hardlopen? of moet ik me lichaam even rust geven? hardlopen geeft natuurlijk ook veel stress op me lichaam?

     

    thx

    Reageer
    #6

    ben er vergeten bij te melden dat de pijn op me borst al weg is! 🙂

    Reageer
    #7

    Het zou zelfs goed zijn om te sporten

    Reageer
Reageer op: pijn in borst


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief