Duizilgheid evenwicht kwijt

  • #1

    Hallo tandor,

     

    Ik hoop dat je mij kunt helpen. Ik heb hier altijd al problemen mee gehad. (Doordenken enzo )

     

    Maar ik heb nu al 6 weken last van een evenwicht die verstoord is.  Als ik loop dan Beweegd alles om me heen. Nouja de wereld de vloer gaat op en neer. Zie er weer heel bleek uit. Dokter denkt evenwichtsorgaan ontstoke. (Geloof ik ook)

     

    Maar de laatste tijd gaat me gedachten de verkeerde kant op . Omdat mijn hart in rust heel zacht bonst ben ik bang dat het stopt. Ik probeer elke dag te lopen voor men conditie (wel elke kwartier zitten) nu zit ik elke dag weer aan mijn hart te voelen omdat ik dan bang ben dat ik iets aan men hart heb of dat ik hartritme stoornissen te hebben. Ik probeer elke keer mijn gedachten te veranderen door te zeggen dat het tussen men oren zit.

     

    Ben trouwens 23 (merk op deze forum dat er veel meer mensen van mijn leeftijd last hebben van zulke gedachtes is daar een rede voor?)

    Reageer
    #2

    Ik denk dat het goed is als je eens met een psycholoog gaat praten over je angsten

    Reageer
    #3

    Naast doktersbezoek zou je advies kunnen vragen op natuurgeneeskundig gebied. Zo kan je voedingspatroon een rol spelen. Belangrijk is in elk geval om te zorgen voor complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels, zodat je bloedsuikerspiegel stabiel blijft. Verder zaken als candida, darmflora, tekorten aan voedingsstoffen enz. En electrosmog van allerlei moderne apparatuur en wifi kan ontregelend werken op je systeem. Beter ook een houten bed en matras zonder metalen erin.

    Reageer
Reageer op: Duizilgheid evenwicht kwijt


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief