Bloeddruk

  • #1

    Ik heb een bloeddruk van 130/95 me onderdruk is verhoogd weer gemeten en nu is die 125/94 ik heb gespannen nekspieren en ben duizelig waar door kan dit komen..?

    Reageer
    #2

    Door stress angst en spanningen misschien? Je moet eens stoppen met het te vaak meten van je bloeddruk. Dat heeft geen zin. Je veroorzaakt zo zelf alleen maar onrust en dus een hogere bloedruk

    Reageer
    #3

    Maar door stress is de bovendruk toch juist verhoogd ? Ik voel me er ook duizelig bij en me nekspieren zitten helemaal vast waardoor ik weer hoofdpijn heb is het niet gevaarlijk hoge onderdruk?

    Reageer
    #4

    de klachten die je hebt worden niet door de bloeddruk veroorzaakt, maar door je nekspieren.
    Je bloeddruk is niet gevaarlijk hoog.

    Reageer
    #5

    Mijn moeder die slikt al jaren medicijnen voor haar bloeddruk , sinds een maand anderhalf gaat haar bloeddruk 1 x per dag naar 190 en heet ze last van koude rillingen soms snellere hartkloppingen en sinds kort ook misselijkheid, huisarts zegt dat ze gezond is en dat het goed komt maar ik maak me zorgen hier over en denk dat ik het serieuzer moet nemen dan alleen wachten tot het goed komt.

    Reageer
    #6

    Is je moeder onder behandeling van de cardioloog?

    Reageer
Reageer op: Bloeddruk


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief