Interne Kloppingen verspreid over lichaam

  • #1

    Hallo,

    Ik weet niet zo goed hoe ik dit moet beschrijven en ook niet onder welk topic ik dit moet plaatsen, maar ik begin maar met mijn vraag.

    Ik krijg steeds van die aparte klopping tegen de wanden van mijn huid, soms bij mijn ribben, zijkanten van mijn buik benen armen soms sinds gisteren zelfs in mijn tong . Ik neem aan dat het geen hartkloppingen zijn en gezien de variërende plekken ook geen darm probleem is .. maar omdat het nu steeds vaker per dag op treed was is wel benieuwd. Ik voel het ook aan de buitenkant als ik mijn hand op de plaats leg waar het voorkomt, het is net alsof iets vanbinnen uit beweegt . Heel appart gevoel .

    Reageer
    #2

    Heb je veel stress of spanningen? Hoe oud ben je? Gebruik je medicijnen alcohol of drugs?

    Reageer
    #3

    stress Mss wel, geen alcohol of drugs of medicijnen . Ik ben 25 .

    Reageer
    #4
    Reageer
    #5

    dankjewel Tandor,

    kan hyperventilatie of verkeerde ademhaling voor dergelijke klachten zorgen?

     

    Reageer
    #6

    Ja hoor, dat kan zeker. De kloppingen zoals je die beschrijft, noemt men fasciculaties.

    Reageer
    #7

    oké dankjewel voor de info Tandor! 

    Reageer
    #8

    Je voeding kan een rol spelen. In het westen eten we vaak teveel snelle suikers en geraffineerde producten waar nog maar weinig voedingsstoffen in zitten. Daarnaast zou je tekorten kunnen hebben. Bij stress verbruikt je lichaam meer en worden de stoffen minder goed opgenomen. Veel mensen komen stoffen tekort als magnesium, zink, vitamine B en D, omega 3 en nog tal van andere stoffen. Via bloedonderzoek kan je lang niet alles opsporen omdat dat vooral wat zegt over wat er in het bloed zit.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Interne Kloppingen verspreid over lichaam


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief