Svt en rbbb

  • #1

    supra-ventriculaire tachycardie met incomplete rechterbundeltakblok dat stond er op mijn ecg kan iemand uitleggen wat het is? Ben erg bang de dokter in het buitenland (was op vakantie) zei dat ik niks had. Maar waarom staat dit er dan?

    Reageer
    #2

    Wat was de aanleiding dat er een ECG werd gemaakt?

    Je had een hartritmestoornis met een snelle hartslag.

    Reageer
    #3

    De aanleidimg was dat mijn hart opeens Snel begon te kloppen in de avond ik ging in bed liggen en het ging niet weg ik begon ook te trillen door de angst waarschijnlijk toen naar het ziekenhuis gegaan en ecg en echo gemaakt de dokter zei na een paar ecg's en de echo dat er niks was. Is de ritmestoornis voor altijd! Was het gevaarlijk of had dat het kunnen zijn ben namelijk best angstig nu over dit. Ben trouwens 20 en man.

    Reageer
    #4

    Misschien is het goed om terug naar je huisarts te gaan.

    Reageer
    #5

    Dat hoeft niet zeker niet permanent te zijn. Komt vaker voor bij jonge mensen en is eerder onaangenaam dan gevaarlijk. Het verschijnsel kan optreden tijdens of na zware lichamelijke inspanning, maar ook door overmatig alcohol gebruik

    Reageer
    #6

    Ik ga binnenkort een afspraak maken om het te vragen hier in nederland. Dit geval was 1,5 jaar geleden verder nooit opeens een snelle ritme gekregen zo als toen hier heb ik me lten controleren door een cardioloog niks gezien alles goed ik ontdekte dit toevallig zag het ecg papiertje loggen tussen wat blaadjes vandaar.

    Reageer
    #7

    Zou de cardioloog dat niet gezien kunnen hebben?

    Reageer
    #8

    Dat hoeft niet hoor.  Het is immers niet voortdurend aanwezig.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    ja dat klopt maar heb ik nu die ritmestoornis of was het een eenmalige gebeurtenis? Loop ik nu risico op kamerfibriliren ben daar erg bang voor?

    Reageer
    #10

    Ik ga er vanuit dat het een eenmalige gebeurtenis is geweest. Anders zou je daar in 1,5 jaar beslist vaker last van moeten hebben gehad.

    Reageer
    #11

    Ik hoop het ook daar ga ik ook vanuit bedankt voor jullie recties ik zat wel nog met een vraag stel je voor ik had deze stoornis vastgesteld gekregen dat ik die heb hoe ernstig is die dan?

    Reageer
    #12

    De meeste hartritmestoornissen, zijn vrij onschuldig. Als je er regelmatig last van zou hebben, is dat wel behandelbaar.

    Reageer
    #13

    Update:

    ben bij de dokter geweest de criteria was trouwens supra ventriculaire arrythmia ipv tachcardia maar de dokter zei dat de incomplete rbbb niet klopte omdat ze het hier ook zouden moeten diagnoseren ook de andere criteria waren niet van toepassing kan dit kloppen?

    Reageer
    #14

    Die vraag kan ik zo helaas ook niet beantwoorden... Ik weet niet wat er precies onderzocht is en wat er op het ECG te zien was of niet. Maar de dokter zal best weten wat hij/zij zegt..

    Reageer
Reageer op: Svt en rbbb


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief