‘Verlamde’ kleine teen

  • #1

    Sinds een aantal jaar doet mijn kleine teen niet meer. misschien vanaf mijn geboorte? maar sinds een aantal jaar heb ik het ontdekt.
    Als ik de tenen van mijn linkervoet omhoog doe, gaan er 4 omhoog en de kleine teen spant zich wel, maar gaat naar beneden.
    Alleen naar hele zware inspanning heb ik last midden in mijn voet.
    Weet iemand hoe het komt dat mijn kleine teen niet werkt? Is er iets in mijn voet niet goed? Is dit iets om mee naar de dokter te gaan omdat ik er vrijwel geen last van heb?

    Reageer
    #2

    vraag eens aan wat mensen in jouw omgeving om hetzelfde te doen en kijk dan even naar hun kleine teen.....hetzelfde???
    Brenda

    Reageer
    #3

    dat lijkt een babinski sign te zijn. Wat het precies is weet ik niet maar het lijkt wel een probleem van de innervatie van je teen.
    Lees meer over babinski op: http://nl.wikipedia.org/wiki/Joseph_Babinski en http://nl.wikipedia.org/wiki/Voetzoolreflex

    Reageer
    #4

    In mijn omgeving zijn er niet meer mensen die dat hebben, veel mensen vinden het juist een raar gezicht dat de kleine teen zo vreemd de andere kant op gaat staan. Ik denk niet dat het iets met een voetreflex te maken heeft. Ik kan heel bewust mijn 4 tenen omhoog doen, terwijl mijn kleine teen ook wordt aangespannen om iets te doen, alleen hij gaat niet omhoog, maar schuin naar beneden. Alvast bedankt voor het meedenken!

    Reageer
Reageer op: ‘Verlamde’ kleine teen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief