Gat in nagel… wat moet ik doen?

  • #1

    Beste mr/mvr,

    Ik heb een tijdje geleden acryl nepnagels laten zetten, en heb deze laatst verwijderd. Ik ben hier echter niet voorzichtig genoeg mee geweest en er is een scheurtje bij het begin van mijn rechter duimnagel gekomen. Mijn vlees steekt nu door het gat in mijn nagel heen, en het is wat dikkig (maar niet ontstoken naar mijn weten). Ik vraag me af of dit vanzelf weer over gaat, of dat ik beter een specialist op kan zoeken. Bij voorbaat dank voor uw antwoord.
    Met vriendelijke groet,

    Marieke
    [attachment=2725]14354206400661130309894.jpg[/attachment]

    Reageer
    #2

    Ik vraag me af hoe je het voor elkaar hebt gekregen.........

    Ik denk dat je er goed aan doet om na het weekend even naar je huisarts te gaan. Als er een ontsteking zou ontstaan, ga dan naar de huisartsenpost.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor uw reactie. Ik zal na het weekend inderdaad even de huisarts bezoeken, want dit is toch wel een beetje gek (en heel vervelend). Mvg,
    mij

    Reageer
    #4

    Hoe is het eigenlijk afgelopen met je nagel? Is die terug helemaal hersteld? Ik heb namelijk net hetzelfde voor en ben wat ongerust. Heb je iets speciaals daarvoor moeten doen?

    Reageer
    #5

    Ik heb een vergelijkbaar probleem: tijdens het groente snijden heb ik een nagel fors geraakt. In het midden van mijn nagelbed zit nu een rond gat van een mm of 4, de huid daaronder is beschadigd en bloedt. Het is niet ontstoken maar wel zeer pijnlijk. Is dit een kwestie van laten uitgroeien? Hebben jullie een tip over hoe ik dat kan verbinden, want er zit nu een pleister op maar als ik die wil verschonen is dat extreem pijnlijk.

    Reageer
    #6

    Ik zou je aanraden om even naar de huisarts te gaan zodat de wond in ieder geval goed ontsmet kan worden.

    Reageer
    #7

    Hoi, Ik heb dit nu ook. Netjes schoon gemaakt, maar nog steeds wel heel erg pijnlijk. Hoe lang heeft dit bij jou geduurd? Alvast heel erg bedankt voor je antwoord

     

    Reageer
    #8

    ik heb dit ook, hoe is het nu met jullie nagel?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    hoi, ik ben dus een best wel erge nagelbijter. Ik wil hier graag van af komen alleen lukt het niet echt goed. Ik zie ook af en toe dat er aan mijn wijsvinger van af mijn nagelriem een gaatje onstaat. Daaronder zit nog wel een soort nagel maar niet sterk. Wat is dit en wat kan ik er aan doen?

    Reageer
    #10

    Mijn vriendin heeft door het eraf halen van acrylnagels ook een gat in haar nagel gekregen en haar huid eronder begon te bloeden. Nu heeft ze wel een beetje last als ze op de nagel drukt , maar verder is het oke. Ze heeft haar nagel wel laten lakken, iemand een idee of dat een probleem is? Of dat ze haar nagellak er onmiddellijk af moet laten halen?

    Reageer
    #11

    Ik heb ook een gat in mijn nagel en uitstulpend weefsel. ik maak me zorgen. Hoe is het bij u afgelopen? bvd!

    Reageer
    #12

    Ik heb hier ook last van. Bent u er toevallig al achter wat het is?

    Reageer
    #13

    Dit heb ik ook ...bij mijn middelvinger hoe is het afgelopen bij jou?

    Reageer
Reageer op: Gat in nagel… wat moet ik doen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief