warme gloed voet

 • #1

  Sinds kort voel ik een warme gloed in de zij/bovenkant van mijn voet, ongeveer zo'n 4 cm.Deze komt en gaat, maar neemt steeds meer toe. De momenten duren ongeveer 10 seconden, soms iets langer. Het maakt niet uit of ik gesport heb of niet. Ook maakt het niet uit of ik schoenen/sokken aan heb of niet. De huid ziet er niet anders uit dan normaal. Het doet ook geen pijn. Het voelt net alsof iemand een erg warm washandje op dat plekje legt. Heel vreemd. Ik heb geen idee wat het zou kunnen zijn.

  Reactie
  #2

  Zou iets met je zenuwen te maken kunnen hebben...

  Reactie
  #3

  Lees meer vragen en antwoorden over warme voeten:
  http://www.dokter.nl/search_gcse/?q=FORID%3A11&cx=partner-pub-8575168267605921%3Aeak94u-kmbq&ie=UTF-8&q=Warme+voeten&sa=zoeken&siteurl=http%3A%2F%2Fwww.dokter.nl%2F

  Reactie
  #4

  Beste,
  Sedert kort ervaar ik ook een warme gloed (net alsof er bloed sijpelt) in mijn voet. Werd jij al wijzer? Alvast bedankt, M

  Reactie
  #5

  Je zou een klassiek homeopaat kunnen raadplegen?

  Reactie
  #6

  Best Mau ik heb dit ook al een paar dagen weet je soms al iets meer. Liefs

  Reactie
  #7

  Dat heb ik ook alleen
  Heb ik er ook nog knie klachten bij

  Reactie
  #8

  hmmmm, perfecte beschrijving van wat ik nu ook enige tijd al ondervind. Al idee iemand met wat het te maken zou kunnen hebben ?

  Merci voor reacties

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ik heb dit ook sinds een week. Weet iemand al wat dit is?

  Reactie
  #10

  Hier ook last van gehad na mijn bevalling een maand ongv is het over gegaan en na 1,5 jr weer last van ! Beetje vreemd dat we nog steeds niet weten hoe of wat

  Reactie
  #11

  Ik heb het ook. Ik zou het niet beter kunnen beschrijven als jou. Ja, precies alsof er warm water op je voet komt. Zo diezelfde warme gloed die je voelt in/langs je benen als je in je broek plast xD   daar doet het me aan denken. Maarja een warm washandje op je voet lijkt me een properdere uitleg :p.   Misschien aangezien zoveel mensen er last van lijken te hebben en nog niemand heeft iets ernstigs ontdekt omtrent dit probleem, kan het geen kwaad?

  Al wil ik wel heel graag weten wat het nu eigenlijk precies is...🤔

  Reactie
  #12

  Ik heb precies dezelfde klacht aan mijn linkervoet. Inmiddels wellicht iemand nog wijzer geworden hierover?

  Reactie
  #13
  • Ik voel dit ook regelmatig bovenop mijn linkervoet.. wordt niet rood, mijn voet voelt niet warm aan. Duurt ongeveer 10 seconden. Heel vreemd, iemand al enig idee wat het is?
  Reactie
  #14

  Ik heb precies wat jullie omschrijven sinds een paar dagen. Misschien heeft het te maken met slecht kwijt kunnen van de warmte? Het is nu al twee weken een hittegolf en ook binnen 27 graden of soms hoger bij ons. Het is net alsof er warm water over mijn twee tenen naast mn grote teen wordt gegoten en is na een paar seconden weer weg. Heb het ongeveer 1x per uur even. Geen idee wat het is.

  Reactie
  #15

  Ik heb precies hetzelfde! Ik ben 4 weken geleden bevallen en dacht dat het misschien daarmee te maken had, maar de hittegolf zou inderdaad ook mee kunnen spelen.

  Wat gek dat nog steeds niemand weet wat het nu precies is...

  Reactie
Reageer op: warme gloed voet
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief