Rare plekjes op voeten, wat zijn het?

  • #1

    Hallo iedereen, ik heb hier 2 video's van mijn voeten. Er zitten twee rare plekjes aan de buitenkant van mijn dikke teen. Weet iemand misschien wat het is? zijn het wratten of toch likdoorns? En wat kan ik daaraan doen? Of moet ik naar de dokter gaan. Ik ben al eerder naar de dokter gegaan, maar daar heb ik niet zo'n leuke ervaringen mee. Ik was toen 10 en kreeg een vreselijke pijnlijke verdovingsspuit in mijn voet. om een likdoorn te verwijderen. Ik ben nu 15.
    Mvg, Martijn
    De 2 video's:
    http://tinypic.com/player.php?v=2uo0ysm&s=3
    http://tinypic.com/player.php?v=2lpcb8&s=3

    Reageer
    #2

    Dit lijker eerder wratten en als ze teruggekomen zijn na een behandeling van de dokter, dan is de kans ook groter dat het wratten zijn. Wratten zitten ook vaker vij elkaar in een groepje. Ik denk dus wratten, want likdoorns zitten vaak op zogenaamde drukplekken, bijvoorbeeld in je schoen waar de huid steeds in de knel komt.

    De huisarts kan deze plekjes met stikstof aanstippen of je kunt zelf wat wrattenspul kopen en de komende tijd dagelijks erop smeren.
    Je kunt ook een stiftje zilvernitraat kopen en daarmee op de plekjes wrijven.

    Heb je iets aan deze informatie?

    Reageer
    #3

    Ja ik heb wel wat aan deze info, alleen was het plekje dat ik daarvoor had, geen wrat. dat was duidelijk een likdoorn.
    Hoe kan ik dubbel checken dat het wratten zijn?

    Reageer
Reageer op: Rare plekjes op voeten, wat zijn het?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief