Bult binnenkant hand

  • #1

    Ik heb al een poosje een bult aan de binnenkant van mijn hand. Eerst was dit alleen voelbaar maar hij word steeds groter en begint nu ook zeer te doen.

    De huisarts zegt niks ernstigs om
    Je zorgen om
    Te maken, gewoon een beetje ontzien dan komt het weer goed.

    Maar nu komt het het, ik ben monteur dus sleutel de hele dag met deze handen. Ook doe ik motorcross, mountainbiken en kracht training. Ook iets waarbij je intensief je handen gebruikt en begin er nu wel last van te krijgen.

    Waar zou ik hiermee terecht kunnen?
    Het liefst ga ik naar een privé kliniek om wat er wat gang achter te zetten. Huisarts-aanzien-huisart-doorverwijzing-lange wachttijd ben ik wel klaar mee

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Hoi,

    Je kunt bij je zorgverzekering informeren wat een goede handkliniek is.
    (Ik weet er wel één,maar je mag hier geen namen noemen helaas).
    Daar ben je ook een verwijzing van je huisarts nodig,maar de wachttijden zijn veel korter en met een verwijzing worden de kosten door de meeste zorgverzekeraars gewoon volledig vergoed.

    Reageer
    #3

    Dankje Suus,

    jammer dat je de kliniek waar jij goede ervaringen mee hebt niet kunt delen hier.
    Ik zal eens opzoek gaan naar een kliniek.

    Trouwens, wat denk jij wat het zou kunnen zijn?

    Reageer
    #4

    Hey,

    Wat het is, zou ik niet weten helaas.

    Waarschijnlijk kan je zorgverzekering je wel helpen bij het vinden van een goede kliniek. Mijn schoonmoeder ( die heeft de ervaring met de kliniek die ik bedoel, niet ik zelf) is ook door haar verzekering geholpen om die kliniek te vinden.  Zij was door de huisarts verwezen naar het ziekenhuis, maar zou enorm lang moeten wachten voor ze daar terecht zou kunnen. Bij die kliniek kon ze heel snel terecht voor een eerste consult en vervolgens ook voor een operatie. En het werd volledig vergoed,wat ook erg prettig is natuurlijk.

    Reageer
    #5

    Ondertussen is de bult weer wat groter geworden. Begin er last van te krijgen nu.
    Heb een kliniek gevonden, een verwijzing kunnen regelen en zonet een afspraak kunnen maken. Over 6 dagen kan ik al terecht.
    Wat kan het soms ook lekker snel gaan allemaal, vaak is het goed geregeld in Nederland

    Reageer
    #6

    Het is bijna zeker dupuytren.

    Er word altijd zo lang mogelijk gewacht met opereren maar aangezien het bij mij in 3 maanden zo gegroeid is en ik er pijn aan heb wouden ze wel direct wel actie ondernemen.
    Ik kijk het nog even aan en mocht het in een aantal maanden nog zo snel groeien dan was het advies om terug te komen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

    Reageer
Reageer op: Bult binnenkant hand


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief