last van enkel

  • #1

    Ik had een paar dagen geleden 3 uur in 1 stuk gewandeld en ben half door mn enkel gegaan. Sinds toen heb ik in mijn linker enkel een steek. Die steek heb ik niet altijd maar vooral als ik weer een langere tijd ga lopen of de trap naar boven of beneden moet nemen. Het voelt dan echt alsof mijn spier gaat afscheuren. Maar ik heb er dus niet altijd last van.  De steek zit aan de buitenkant van de enkel naast de achillespees. Hij is niet dik of verkleurd. Wat zou dit kunnen zijn? Moet ik naar een dokter?

    Reageer
    #2

    Hoi,

    Hetzelfde antwoord als op het andere forum:

    Ook hier zijn geen artsen en zonder fysiek onderzoek is er niet te zeggen wat er precies aan de hand is.

    Ga er mee naar een fysiotherapeut, zodat die je kan onderzoeken en kan kan bepalen of er verder onderzoek nodig is of dat het door de fysio zelf behandeld kan worden.

    Loop er in ieder geval niet mee door, een onbehandelde, lichte enkelblessure leidt vaak tot chronische klachten! ( Ik spreek helaas uit ervaring)

    Reageer
Reageer op: last van enkel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief