op watten lopen en strakke enkels

 • #1

  Ik heb het gevoel op watten (ik noem het meer proppen papier) te lopen en ik heb het gevoel een strakke band om beide enkels te hebben. Beide problemen zijn in de loop der jaren erger geworden. Zijn er meer mensen die een of beide ook heeft en wat doen wij er aan ? Ik doe elke dag draai oefeningen met mijn voeten/enkels.

  Reageer
  #2

  Hoi,

  Ben je er al mee bij de dokter geweest?
  Want dat zou ik als eerste doen.
  Je klachten kunnen meerdere oorzaken hebben,wat het bij jou is,kun je zonder onderzoek niet zeggen.
  Bij mij komt het door zenuwschade van een hernia, een vriendin van mij heeft het door een neuroom in haar voet en er zijn dan ook nog dingen als vaatproblemen die dezelfde klacht kunnen geven.
  En het zijn allemaal dingen waarbij je toch een arts zou moeten raadplegen

  Reageer
  #3

  Dank Suzan voor je reaktie.  De neuroloog dacht dat het op watten lopen te maken zou kunnen hebben doordat via de hersens niet de juiste info doorgegeven wordt.  Geen oplossing voor.  Van de strakke enkels zei de reumatoloog, doe daar maar oefeningen voor, terwijl ik die al langere tijd doe met geen verbetering.  Fysiotherapeut wist het ook niet.  De doorbloeding van mijn benen is goed, gemeten in opdracht van neuroloog.  Ik heb een vastgesteld Mortons neuroma in mijn rechtervoet met als gevolg een gevoelloze achterkant van 1 teen met een stukje van de voorvoet. Maar dat is niet de oorzaak, en zoiets heb ik niet in mijn linkervoet.  Omdat ik bij artsen niet verder kom, dacht ik ik ga eens vragen naar soortgelijke ervaringen van mensen.

  Reageer
Reageer op: op watten lopen en strakke enkels
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief