Hete voeten

  • #1

    Hallo,
    Wat gaaf om te lezen dat er meer hete voeten op deze planeet voorkomen!! haha, ik dacht ook dat ik de enige was. Af en toe lijk ik wel een hond, die van allerlei voorwerpen mee in bed neemt, om mijn voeten maar te kunnen laten afkoelen! Koude fles water uit de koelkast, pittenzak uit de vriezer e.d. Maar nu helpt alleen nog koud water in een emmer! Als je voeten ijskoud zijn, dan kun je makkelijker in slaap komen!
    Inderdaad ook het circuit van onderzoeken afgelegd en er wordt niks gevonden! Wel ben ik in de overgang, en heeft het mogelijk toch iets met de hormoonhuishouding te maken!
    Het is echt vreselijk die tintelende hitte!
    En een nacht gewoon doorslapen is me al een jaar niet gelukt! Ik wordt er wakker van!
    Niet echt bemoedigend dat er geen echte goede tips zijn om uit te proberen!
    Heeft iemand al eens dode zee zout uitgeprobeerd?

    Sterkte allemaal!
    Gerlineke

    Reageer
    #2

    Ik heb al 5 jaar last van hete tintelende voeten.
    Ik kan er niet van in slaap komen en als ik al in slaap kom word ik er vaak wakker van.
    Ik neem altijd een kruik met koud water mee naar bed. Dat geeft iets verlichting. Soms ook een coldpack als het heel erg is.
    De eerste jaren had ik het vooral in de zomer, maar dit jaar is het ook in de winter.

    Reageer
    #5

    Help ik heb problemen warme voeten

    Reageer
    #6

    Na de chemo-kuren (ter bestrijding van borstkanker) , heb ik ook ontzettende last van warme en stramme voetzolen. Ik heb een opblaasbare kussen voor de helft gevuld met water. Die ligt op t voeteneinde van mn bed. Daar liggen mijn voeten dan lekker koel in. Als het heel warm is, leg ik er 1 of 2 diepvries-elementen onder. Zo blijft t water de hele nacht koel.

    • Natte sokjes, of een natte handdoek drogen je huid juist alleen maar heel erg uit. Daardoor worden mijn voeten nog strammer en warmer.
    Reageer
Reageer op: Hete voeten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief