Eelt nagelriem grote teen, maar ook vingers.

  • #1

    Hallo,

    Ik heb al jaren last van een pijnlijke teen, eerst was de grote teennagel ingegroeid. Die heeft de dokter toen weggeknipt. Een jaartje later kreeg ik last van wratten op handen en voeten. Nu zijn de wratten weg, op een paar hele kleine na. Maar het heeft zeker invloed gehad op m'n nagelriemen. De zijkant van mijn grote teen heeft nogsteeds een ontstoken gevoel en in de nagelriem ervan groeit eelt. (Zie foto). Elke week haal ik dat weg met een bepaald mesje die ik ooit van de dokter heb gekregen. Maar waar ik vroeger wratten had op m'n handen heb ik hetzelfde probleem, m'n nagelriemen daar groeien ook vol met eelt en het lijkt niet de herstellen. Elke week krab ik het dus weg en vijl ik het. Wat kan ik hier aan doen? Vind het zelf niet super mooi ofzo. Alvast bedankt!

    (Foto is bijlage vd grote teen)

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Die nagel is ingegroeid en ik heb zo mijn twijfels of dat wel eelt is. Ga ermee naar de huisarts

    Reageer
    #3

    Oke dan ga ik ermee naar de dokter. Waar twijfelt u dan over, wat kan het nog meer zijn dan?

    Reageer
    #4

    Een wrat zou het kunnen zijn

    Reageer
    #5

    Oh oh, niet weer. Een wrat kan ook gewoon op een eeltlaag in de nagelriem lijken dus? Want op die foto had ik al een gedeelte weggehaald. Kan dat op m'n handen dank ook een wrat zijn? Kan daar nu niet een duidelijke foto van maken, heb die al gevijld.

    Reageer
    #6

    Het zou kunnen

    Reageer
    #7

    Ah balen, ik hoopte er vanaf te zijn. Dat wordt weet langsgaan dus. Hartstikke bedankt!

    Reageer
Reageer op: Eelt nagelriem grote teen, maar ook vingers.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief