Pijn in liesstreek

  • #1

    Mijn zoon heeft al een aantal jaren pijn in zijn lies. Met het lopen doet het pijn, bewegingen naar buiten doen zeer. Als hij naar rechts wil draaien, dan kan hij beter naar links draaien. Hij heeft vroeger al eens een liesbreuk gehad. Hij heeft een echo gehad van de lies, maar er is niets te vinden. Verder heeft hij erge pijn in benen, rug en tintelende voeten.

    Pijnstillers hielpen maar een paar dagen.

    Hij kan niet lekker liggen, lopen, slapen. Wondjes helen langzaam. Pas bij liggen komt er gevoel terug. Hij heeft altijd koude voeten en zware benen met lopen.

    Reageer
    #2

    Hoi,

    Ik heb overmorgen een voetbalwedstrijd en vanochtend met grote teen omgezwikt die nu waarschijnlijk gekneusd is, het doet een beetje zeer met lopen waardoor ik nu mank loop... Ik wil wel mijn wedstrijd spelen en hoop dus voor zaterdag half 3 weer te kunnen rennen. Wat kan ik het beste doen om dat doel te kunnen halen???

    Reageer
    #3

    Koelen en tapen. Maar ik ben bang dat je het niet gaat halen

    Reageer
Reageer op: Pijn in liesstreek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief