Waterblaar

  • #1

    Goedemiddag,

    Momenteel ben ik in het buitenland, en door het extreem veel lopen heb ik bij beiden voeten een waterblaar gekregen onder de kleine teen. Deze waren met vocht gevuld. Ivm met dat ik een diabetes patient ben, werd mij geadviseerd om naar de dokter te gaan. Een dermatoloog heeft ze leeg geprikt en schoon gemaakt. En een combinatie van 2 zalfjes meegegeven. Eentje als het goed is om het te laten genezen en een om het te desinfecteren. Deze gebruik ik ook, echter zijn ze sinds vanochtend erg rood geworden. Ze doen geen pijn alleen de rechterkant is lichtgevoelig. Maar wanneer je erop drukt doet het geen enkel pijn.

    De dermatoloog zei dat als het rood word, opzwelt of een bonzende pijn geeft dat ik terug moest komen ivm met infectie. Nu zijn ze een beetje rood maar ik wil niet zo snel naar een ziekenhuis ivm met het corona virus. Dus vandaar wou ik graag de foto’s ervan laten zien. En als het toch vreemd uit ziet naar de dokter gaan. Want dan zou ze een orale antibiotica geven. Ik wacht uw reactie tegemoet.

    Alvast hartelijk bedankt

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    En dit is de andere

    Bijlagen:
    Reageer
    #3

    Het ziet er niet meteen ontstoken uit. Kijk het nog even aan

    Reageer
    #4

    Dankjewel!!

    Reageer
Reageer op: Waterblaar


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief